Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Origigy
    02. Srpanj 2015. 12:00

Čestitam vam ❤️ 
    A ne preostaje mi nista nego čekati … Želim a nemam neku veliku nadu 😔
    Bojim se da cu se opet razočarati 

• Origigy
    02. Srpanj 2015. 12:46

Hvala ti puno 

• lady4
    02. Srpanj 2015. 16:43

Evo mene opet.....4 dan dobila, smeđe malo i boli kao da sam dobila ali ne krvari...sta se sad dogodilo???

• Pamella
    04. Srpanj 2015. 14:37

Pozdrav! Nova sam na forumu i imam pitanje.
    Ja i suprug već 2 godine pokušavamo imati djete. Redovitim mojim pregledom kod ginekologa navodi da je sve u redu s mnom. Prije 2 mjeseca je predložijo da suprug napravi spermiogram i imao je povećane leukocite. S ponovljenim pegledom uz tablete je sad sve ok. Ja sam imala zadnju menstruaciju 12.6 tako da bi sad trebala dobiti 10.7. Prije 4 dana sam povračala (iako nisam povračala 15 god)i imala mučnine sve do danas, smrdi mi salama i neka još od jela. Jučer sam napravila test za trudnoću i bio je negativan. Postoji li mogućnost da sam ipak trudna, i da mogu tako rano početi simptomi?
    Hvala!

• mama@
    05. Srpanj 2015. 10:13

Pamell simptomi mogu poceti odmah po zacecu. Nikad nije rano a niti kasno. A ovo sto si test vec napravila vjerojatno je jos rano s obzirom da trebas dobiti tek 10.07. Mozda da pricekas da ti izostane barem jedan dan pa onda napravi novi test

• mama@
    06. Srpanj 2015. 10:57

Ma niti to ne mora znaciti da nisi trudna. Sve je moguce. Ti svakako ako ti izostane M napravi test ponovo.  Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.