Čestitam vam ❤️
A ne preostaje mi nista nego čekati … Želim a nemam neku veliku nadu 😔
Bojim se da cu se opet razočarati
Evo mene opet.....4 dan dobila, smeđe malo i boli kao da sam dobila ali ne krvari...sta se sad dogodilo???
Pozdrav! Nova sam na forumu i imam pitanje.
Ja i suprug već 2 godine pokušavamo imati djete. Redovitim mojim pregledom kod ginekologa navodi da je sve u redu s mnom. Prije 2 mjeseca je predložijo da suprug napravi spermiogram i imao je povećane leukocite. S ponovljenim pegledom uz tablete je sad sve ok. Ja sam imala zadnju menstruaciju 12.6 tako da bi sad trebala dobiti 10.7. Prije 4 dana sam povračala (iako nisam povračala 15 god)i imala mučnine sve do danas, smrdi mi salama i neka još od jela. Jučer sam napravila test za trudnoću i bio je negativan. Postoji li mogućnost da sam ipak trudna, i da mogu tako rano početi simptomi?
Hvala!
Pamell simptomi mogu poceti odmah po zacecu. Nikad nije rano a niti kasno. A ovo sto si test vec napravila vjerojatno je jos rano s obzirom da trebas dobiti tek 10.07. Mozda da pricekas da ti izostane barem jedan dan pa onda napravi novi test
Ma niti to ne mora znaciti da nisi trudna. Sve je moguce. Ti svakako ako ti izostane M napravi test ponovo. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji