Drage moje 😘
U iščekivanju sam. Mengu sam imala 13.6., za vrijeme ovulacije imala sam odnos … Lagano su mi bradavice osjetljive, danas neki iscjedak… Lagana glavobolja pobekad… Temperatura 37…
Drage moje 😘
U iščekivanju sam. Mengu sam imala 13.6., za vrijeme ovulacije imala sam odnos … Lagano su mi bradavice osjetljive, danas neki iscjedak… Lagana glavobolja pobekad… Temperatura 37…
Ovo sto si ti napisala i nije bas opsirno. Ne znamo dali ti i koliko kasni. Kakvi su ti ciklusi inace. Koji ti je dpo danas. Kakav je iscjedak. Dali temp tek raste ili? Ajde malo vise info pa ce ti cure moci bolje reci. Sretno
Hvala na odgovoru.
Menstruaciju trebam opet dobit 11.7. Iscjedak je jucer bio gust, nesto zuckasto ili kremasto lagano. Ledja me rasturaju, donji dio … Sad dal je to od toga ili od napora na poslu 😏 silno želimo dijete i sve nam je ovo novo… Znam da je najbolje da pričekamo da radim test
hajde, pa to je još 10-ak dana... kad zakasni, napravi test. to je najpouzdanije... sretno!!!
Origigy da želja kad je jaka zna biti zeznuta stvar, ali svi simptomi i sve ti je to nesigurno dok M ne zakasni, a ja ti držim fige da ne da zakasni, nego da se uopće ne pojavi... Sretnooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala ti Pepita❤️
Kakve ste vi imali simptome i koliko dana nakon sto ste misle da ste ostale trudne?
Btw.lice mi je oduvijek bilo čisto, a sad mi stalno izlaze pristici
Sortiraj odgovore
Najstariji