Da li postoji mogucnost da sam trudna ako mi se lijevi zdravi folikul odlicno razvija, znaju hormoni ludovat samnom, jucer mi je odjednom dosla zelja za slatkim i za odredenom hranom... ovulacija mi je bila u subotu tako da sam morala odnos imat subotu, nedjelju i ponedjeljak i sva tri dana smo iskoristili... i kaze mi ova privatnica da bi sada trebo test bit pozitivan... trebala bi ga iduci tjedan napravit... a ostalim danima mozemo imat odnos kad god hocemo... zna mi se i s vremenom smracit pred ocima ili zavrtit.. malo me i stitnjaca usporava al izgleda da je dosla na normalu... i pospana sam a znam i glad osjecat... samo me zanima postoji li mogucnost da sam trudna...
I znam umor osjecat..
Vrlo moguce da jesam nego eto ja sam odma rekla, kako sam bila u makarskoj puno se ljepse i opustenije osjecam... mirnija sam i smirenija jer me ta u makarskoj smirila.. pa sam odma druga osoba... i bolja..
Ona kaze da bi trebala... slatko me nenormalno uvatilo a inace poludim kad okusim nesto slatko.. bizim..
Vesela
Evo da javim što je bilo na pregledu. Maternica mi je zadebljana i našla je neku malu točkicu al se ne vidi jasno pa sam opet radila test kod nje i negativan je bio Rekla je da za tjedan dana opet napravim test jer je možda kao još rano. Nadam se da će ta točkica narasti brzo
pozdrav curke..ja sam mislila da vise necu pitati ovakva pitanja al evo me na pocetku opet heheh..ovako vjestica mi kasni vec 6 dana, prvi test sam napravila na prvi dan kasnjenja i bio je neg, drugi sam napravila za tri dana i opet je neg.. ali mene donji dio trbuha boli ko da cu dobiti svaki cas(ko i u prvoj trudnoci) tu i tam me zezaju zgaravice, salno mi se nekaj jede, naduta sam i vec jedno 2 tj mi je mucno kroz dan al bez povracanja..sutra zovem gin al eto zelim cut vase misljenje dal je trudnoca ili sam si umislila...da napomenem da radimo na bebi :)
bok…nova sam ovdje radi pitanja da li je neki poremecaj radi vrucina ili ipak postoji mogucnost trudnoce. Tri dana kasni,nikada do sada nije kasnilo,test jutros negativan i nemam nikakvih simptoma osim bolova u leđima i neki cudni bolova u stomaku,meni nepoznatih?? Pomagajte
Sortiraj odgovore
Najstariji