Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    28. Travanj 2015. 10:50

MalaPlava ako se na varam danas ti je 34-35. dc. Mozda ti nije rano za test, ali najbolje je raditi s prvim jutarnjim urinom. Sretno i javi nam vijesti

<3 2/2013 <3

kika832013
    10. Lipanj 2015. 17:43

Bok cure,
    nadam se da će te mi moći pomoći jer sam mlada i svi mi drugačije govore pa više ne znam što mi je. Uglavnom, ovaj mjesec mi je menzes kasnija 5 dana ( nikad mi ne kasni) onda je doša jedan dan skroz slabo i prošlo. Onda su počeli bolovi lagani u donjem dijelu trbuha pa malo probada, pa svaki dan imam lagani žućkasti iscjedak, zatvor, stalno sam napuhana i umorna, raspoloženje mi se stalno mijenja, žedna sam stalno... Sad vi meni recite je li moguće da sam trudna?

• Fiona4
    10. Lipanj 2015. 22:39

Javi obavezno i držim fige! 

• ema.curri.39
    11. Lipanj 2015. 16:03

Pozdrav svima,zanima me dal je tko imao iskustva s utrogestanima?
    22.5. Sam bila na IVF-u od tada uzimam Utrogestan 3*2 na dan,sada mi M kasni 8 dana a ß mi je bila negativna prije 4 dana!
    Danas mi se pojavio smedji iscjedak i vise ne znam sta da mislim!

• Natali2
    14. Lipanj 2015. 17:09

Draga kika 832013 možda je test krivo pokazao. Nadamo se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.