MalaPlava ako se na varam danas ti je 34-35. dc. Mozda ti nije rano za test, ali najbolje je raditi s prvim jutarnjim urinom. Sretno i javi nam vijesti
<3 2/2013 <3
Bok cure,
nadam se da će te mi moći pomoći jer sam mlada i svi mi drugačije govore pa više ne znam što mi je. Uglavnom, ovaj mjesec mi je menzes kasnija 5 dana ( nikad mi ne kasni) onda je doša jedan dan skroz slabo i prošlo. Onda su počeli bolovi lagani u donjem dijelu trbuha pa malo probada, pa svaki dan imam lagani žućkasti iscjedak, zatvor, stalno sam napuhana i umorna, raspoloženje mi se stalno mijenja, žedna sam stalno... Sad vi meni recite je li moguće da sam trudna?
Može biti da i jesi. Ja kad sam ostala trudna mene je prvi mjesec boljelo kao da ću dobit i tako par dana, pa ništa pa za par dana opet. Odi ti kod doktora, nemoj čekati.
Bok cure,
nadam se da će te mi moći pomoći jer sam mlada i svi mi drugačije govore pa više ne znam što mi je. Uglavnom, ovaj mjesec mi je menzes kasnija 5 dana ( nikad mi ne kasni) onda je doša jedan dan skroz slabo i prošlo. Onda su počeli bolovi lagani u donjem dijelu trbuha pa malo probada, pa svaki dan imam lagani žućkasti iscjedak, zatvor, stalno sam napuhana i umorna, raspoloženje mi se stalno mijenja, žedna sam stalno… Sad vi meni recite je li moguće da sam trudna?
To lagano krvarenje i probadanje ti je mogla biti implantacija.
Probaj napraviti test ili idi na pregled.
Sretno!!!
Javi obavezno i držim fige!
Javi obavezno i držim fige!
Nisam mogla čekati do srijede na pregled i danas kupim test i napravim kad ono negativno ali i dalje imam simptome kao da jesam trudna i sad sam nestrpljiva da saznam što će ginekologica reći.
Pozdrav svima,zanima me dal je tko imao iskustva s utrogestanima?
22.5. Sam bila na IVF-u od tada uzimam Utrogestan 3*2 na dan,sada mi M kasni 8 dana a ß mi je bila negativna prije 4 dana!
Danas mi se pojavio smedji iscjedak i vise ne znam sta da mislim!
Draga kika 832013 možda je test krivo pokazao. Nadamo se.
Draga kika 832013 možda je test krivo pokazao. Nadamo se.
Iskreno se nadam da je krivo pokaza jer su mi cice postale jako osjetljive
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji