Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

ana23

Pozdrav, nova sam ode… Sumnjam na trudnoću, zadnju  menstruaciju sam imala 22.02 a ja i mm smo 06.03. i 08.03. imali odnos bez zaštite al je prije svr.. to su mi bili plodni dani, dali je moguće da već imam simtome trudnoće jer imam pritisak dole i sinoć sam imala povišenu temperaturu 36,9 a jutros 36,5 inače mi je normlana tjelesna temperatura 36. Menstrualni ciklusi su mi uredni 28-30 dana. Oprostite na dukom postu

Ako je doslo do trudnoce nikad nije rano niti prekasno za simptome. Inace ako se baziras na temperaturu trebala bi ju mjeriti odmah ujutro prije no uopce ustanes. A i to se treba raditi nekoliko ciklusa da se pohvataju konci... ja ju ne mjerim pa nisam bas upucena skroz 
    Najmjerodavnije bi bilo da sacekas izostanak M i napravis test.
    Ako ti se zuri, jedino sto mozes uciniti jest da odes izvaditi betu.
    Sretno

Tena9

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

mama2

ana23

Pozdrav, nova sam ode… Sumnjam na trudnoću, zadnju  menstruaciju sam imala 22.02 a ja i mm smo 06.03. i 08.03. imali odnos bez zaštite al je prije svr.. to su mi bili plodni dani, dali je moguće da već imam simtome trudnoće jer imam pritisak dole i sinoć sam imala povišenu temperaturu 36,9 a jutros 36,5 inače mi je normlana tjelesna temperatura 36. Menstrualni ciklusi su mi uredni 28-30 dana. Oprostite na dukom postu
    Ako je doslo do trudnoce nikad nije rano niti prekasno za simptome. Inace ako se baziras na temperaturu trebala bi ju mjeriti odmah ujutro prije no uopce ustanes. A i to se treba raditi nekoliko ciklusa da se pohvataju konci… ja ju ne mjerim pa nisam bas upucena skroz 
    Najmjerodavnije bi bilo da sacekas izostanak M i napravis test.
    Ako ti se zuri, jedino sto mozes uciniti jest da odes izvaditi betu.
    Sretno

Sve je moguće..ali isto ne znam na temelju temp..ali simp.su mogući i nakon manje od dva tjedna 
    sretno!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• ana23

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Hvala vam, ma znam da temperaturu bi trebalo par ciklusa pratit, al nekako imam osjecaj da je to to jer su mi grudi napuhane imam osječaj da će napravit bum hehe :)    Sve nekako upućje na te simtome al sam nekako nestrpljiva

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Ne preostaje ti nista drugo nego se nositi s tom nestrpljivoscu 
    Ili vaditi krv

• missynatsuko

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

zdravo svima. malo sam zbunjena. ovako...imala sam ne zasticeni seksualni odnos nakon 13 dana od menstrualnog ciklusa ali bez ejakulacije. Nakon toga 3-4 dana mi se vrtelo u glavi i osecala sam se osamuceno. I dosao mi je ciklus za 10 dana posle rizicnog seksa. Uradila sam test nakon 17 i 18 dana i bio je negativan, a zatim posle 4 dana opet i opet je bio negativan. Postoji li sansa da sam trudna?

natsuko

lady6

Broj poruka: 789

Prijavi adminu

pozdrav svima,Pošto mi menga kasni 3 dana a inače je redovita, napravila sam maloprije test i pokazao je plus. MM i ja smo imali ciljano odnos na dan ovulacije i izgleda da je uspjelo. Ja sam sad sva zbunjena. Zvala gin. i ona me naručila 7.4. Trebam li ić vaditi betu? Ponoviti test?Help

almS

Broj poruka: 253

Prijavi adminu

Lady, cestitam ti, zelim ti urednu trudnocu. Plus je plus i nema potrebe da se brines. Ukoliko ces ti biti mirnija mozes ponoviti test ili napraviti betu. Cestitam vam jos jednom 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS

Broj poruka: 253

Prijavi adminu

Missynatsuko, nema potrebe da se brines, nisi trudna, testovi ne lazu, a i M je stigla na vrijeme. Mozda bi trebala razmisliti o nekoj zastiti, ukoliko se bojis trudnoce. Lijep pozdrav

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

lady6

Broj poruka: 789

Prijavi adminu

hvala;)...želim svima plusiće...sretno cure!

• MalaPlava4

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

pozz svima,
    dugo vas citam i pratim ali danas sam se tek reg i molim za pomoc
    zadnju mengu sam imala 24.03, ciklusi totalno neredoviti 30-40 dana.
    odnose smo imali od 29.03 pa dalje svaki dan. kad bi mogla napraviti test? postoji sansa da sam trudna? jako sam nestrpljiva

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.