Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Ožujak 2015. 15:23

Ne preostaje ti nista drugo nego se nositi s tom nestrpljivoscu 
    Ili vaditi krv

• missynatsuko
    23. Ožujak 2015. 09:49

zdravo svima. malo sam zbunjena. ovako...imala sam ne zasticeni seksualni odnos nakon 13 dana od menstrualnog ciklusa ali bez ejakulacije. Nakon toga 3-4 dana mi se vrtelo u glavi i osecala sam se osamuceno. I dosao mi je ciklus za 10 dana posle rizicnog seksa. Uradila sam test nakon 17 i 18 dana i bio je negativan, a zatim posle 4 dana opet i opet je bio negativan. Postoji li sansa da sam trudna?

natsuko

lady6
    23. Ožujak 2015. 16:29

pozdrav svima,

Pošto mi menga kasni 3 dana a inače je redovita, napravila sam maloprije test i pokazao je plus. MM i ja smo imali ciljano odnos na dan ovulacije i izgleda da je uspjelo. Ja sam sad sva zbunjena. Zvala gin. i ona me naručila 7.4. Trebam li ić vaditi betu? Ponoviti test?

Help

almS
    23. Ožujak 2015. 20:00

Lady, cestitam ti, zelim ti urednu trudnocu. Plus je plus i nema potrebe da se brines. Ukoliko ces ti biti mirnija mozes ponoviti test ili napraviti betu. Cestitam vam jos jednom 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS
    23. Ožujak 2015. 20:04

Missynatsuko, nema potrebe da se brines, nisi trudna, testovi ne lazu, a i M je stigla na vrijeme. Mozda bi trebala razmisliti o nekoj zastiti, ukoliko se bojis trudnoce. Lijep pozdrav

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

lady6
    24. Ožujak 2015. 11:58

hvala;)...želim svima plusiće...sretno cure!

• MalaPlava4
    28. Travanj 2015. 10:07

pozz svima,
    dugo vas citam i pratim ali danas sam se tek reg i molim za pomoc
    zadnju mengu sam imala 24.03, ciklusi totalno neredoviti 30-40 dana.
    odnose smo imali od 29.03 pa dalje svaki dan. kad bi mogla napraviti test? postoji sansa da sam trudna? jako sam nestrpljiva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.