Pozdrav, nova sam ode… Sumnjam na trudnoću, zadnju menstruaciju sam imala 22.02 a ja i mm smo 06.03. i 08.03. imali odnos bez zaštite al je prije svr.. to su mi bili plodni dani, dali je moguće da već imam simtome trudnoće jer imam pritisak dole i sinoć sam imala povišenu temperaturu 36,9 a jutros 36,5 inače mi je normlana tjelesna temperatura 36. Menstrualni ciklusi su mi uredni 28-30 dana. Oprostite na dukom postu
Ako je doslo do trudnoce nikad nije rano niti prekasno za simptome. Inace ako se baziras na temperaturu trebala bi ju mjeriti odmah ujutro prije no uopce ustanes. A i to se treba raditi nekoliko ciklusa da se pohvataju konci... ja ju ne mjerim pa nisam bas upucena skroz
Najmjerodavnije bi bilo da sacekas izostanak M i napravis test.
Ako ti se zuri, jedino sto mozes uciniti jest da odes izvaditi betu.
Sretno
Pozdrav, nova sam ode… Sumnjam na trudnoću, zadnju menstruaciju sam imala 22.02 a ja i mm smo 06.03. i 08.03. imali odnos bez zaštite al je prije svr.. to su mi bili plodni dani, dali je moguće da već imam simtome trudnoće jer imam pritisak dole i sinoć sam imala povišenu temperaturu 36,9 a jutros 36,5 inače mi je normlana tjelesna temperatura 36. Menstrualni ciklusi su mi uredni 28-30 dana. Oprostite na dukom postuAko je doslo do trudnoce nikad nije rano niti prekasno za simptome. Inace ako se baziras na temperaturu trebala bi ju mjeriti odmah ujutro prije no uopce ustanes. A i to se treba raditi nekoliko ciklusa da se pohvataju konci… ja ju ne mjerim pa nisam bas upucena skroz
Najmjerodavnije bi bilo da sacekas izostanak M i napravis test.
Ako ti se zuri, jedino sto mozes uciniti jest da odes izvaditi betu.
Sretno
Sve je moguće..ali isto ne znam na temelju temp..ali simp.su mogući i nakon manje od dva tjedna
sretno!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
zdravo svima. malo sam zbunjena. ovako...imala sam ne zasticeni seksualni odnos nakon 13 dana od menstrualnog ciklusa ali bez ejakulacije. Nakon toga 3-4 dana mi se vrtelo u glavi i osecala sam se osamuceno. I dosao mi je ciklus za 10 dana posle rizicnog seksa. Uradila sam test nakon 17 i 18 dana i bio je negativan, a zatim posle 4 dana opet i opet je bio negativan. Postoji li sansa da sam trudna?
natsuko
Sortiraj odgovore
Najstariji