Ne preostaje ti nista drugo nego se nositi s tom nestrpljivoscu
Ili vaditi krv

zdravo svima. malo sam zbunjena. ovako...imala sam ne zasticeni seksualni odnos nakon 13 dana od menstrualnog ciklusa ali bez ejakulacije. Nakon toga 3-4 dana mi se vrtelo u glavi i osecala sam se osamuceno. I dosao mi je ciklus za 10 dana posle rizicnog seksa. Uradila sam test nakon 17 i 18 dana i bio je negativan, a zatim posle 4 dana opet i opet je bio negativan. Postoji li sansa da sam trudna?
natsuko
pozdrav svima,
Pošto mi menga kasni 3 dana a inače je redovita, napravila sam maloprije test i pokazao je plus. MM i ja smo imali ciljano odnos na dan ovulacije i izgleda da je uspjelo. Ja sam sad sva zbunjena. Zvala gin. i ona me naručila 7.4. Trebam li ić vaditi betu? Ponoviti test?
Help

Lady, cestitam ti, zelim ti urednu trudnocu. Plus je plus i nema potrebe da se brines. Ukoliko ces ti biti mirnija mozes ponoviti test ili napraviti betu. Cestitam vam jos jednom
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Missynatsuko, nema potrebe da se brines, nisi trudna, testovi ne lazu, a i M je stigla na vrijeme. Mozda bi trebala razmisliti o nekoj zastiti, ukoliko se bojis trudnoce. Lijep pozdrav
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
pozz svima,
dugo vas citam i pratim ali danas sam se tek reg i molim za pomoc
zadnju mengu sam imala 24.03, ciklusi totalno neredoviti 30-40 dana.
odnose smo imali od 29.03 pa dalje svaki dan. kad bi mogla napraviti test? postoji sansa da sam trudna? jako sam nestrpljiva
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji