Ne preostaje ti nista drugo nego se nositi s tom nestrpljivoscu
Ili vaditi krv
zdravo svima. malo sam zbunjena. ovako...imala sam ne zasticeni seksualni odnos nakon 13 dana od menstrualnog ciklusa ali bez ejakulacije. Nakon toga 3-4 dana mi se vrtelo u glavi i osecala sam se osamuceno. I dosao mi je ciklus za 10 dana posle rizicnog seksa. Uradila sam test nakon 17 i 18 dana i bio je negativan, a zatim posle 4 dana opet i opet je bio negativan. Postoji li sansa da sam trudna?
natsuko
pozdrav svima,
Pošto mi menga kasni 3 dana a inače je redovita, napravila sam maloprije test i pokazao je plus. MM i ja smo imali ciljano odnos na dan ovulacije i izgleda da je uspjelo. Ja sam sad sva zbunjena. Zvala gin. i ona me naručila 7.4. Trebam li ić vaditi betu? Ponoviti test?
Help
Lady, cestitam ti, zelim ti urednu trudnocu. Plus je plus i nema potrebe da se brines. Ukoliko ces ti biti mirnija mozes ponoviti test ili napraviti betu. Cestitam vam jos jednom
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Missynatsuko, nema potrebe da se brines, nisi trudna, testovi ne lazu, a i M je stigla na vrijeme. Mozda bi trebala razmisliti o nekoj zastiti, ukoliko se bojis trudnoce. Lijep pozdrav
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
pozz svima,
dugo vas citam i pratim ali danas sam se tek reg i molim za pomoc
zadnju mengu sam imala 24.03, ciklusi totalno neredoviti 30-40 dana.
odnose smo imali od 29.03 pa dalje svaki dan. kad bi mogla napraviti test? postoji sansa da sam trudna? jako sam nestrpljiva
Sortiraj odgovore
Najstariji