Bok cure! Imam pitanjce. Za 8 dana trebala bih dobiti mengu. Inače su mi grudi osjetljive par dana prije, a ovaj put to traje već 5 dana, i primjetila sam da mi je rub bradavica potamnio, onak, imaju tamni obrub. Ima li koja slična iskustva u trudnoći, ili se samo previše nadam?
...sve ili ništa...
Bok cure,da se ukljucim,jedno pitanje,ciklus mi je inace od 28 do 30 dana,sada je 32 dana i jos nisam dobila,radila sam test ali je negativan,dali je prerano raditi test?
bog,zavisi ti i do testa.Neki mogu odmah od prvog dana kasnjenja menstruacije dekektirat trudnocu,a neki kasnije.Pretezno ti to stoji napisano na kutiji od testa.Sretno!!!
jel zna tko koliko treba proći dana od odnosa da bi mogla napraviti test za trudnoću?
jel zna tko koliko treba proći dana od odnosa da bi mogla napraviti test za trudnoću?
Testovi se rade 5-6 dana po izostanku menstruacije,nema smisla ranije...
;)
Pozdrav, nova sam ode... Sumnjam na trudnoću, zadnju menstruaciju sam imala 22.02 a ja i mm smo 06.03. i 08.03. imali odnos bez zaštite al je prije svr.. to su mi bili plodni dani, dali je moguće da već imam simtome trudnoće jer imam pritisak dole i sinoć sam imala povišenu temperaturu 36,9 a jutros 36,5 inače mi je normlana tjelesna temperatura 36. Menstrualni ciklusi su mi uredni 28-30 dana. Oprostite na dukom postu
Pozdrav, nova sam ode… Sumnjam na trudnoću, zadnju menstruaciju sam imala 22.02 a ja i mm smo 06.03. i 08.03. imali odnos bez zaštite al je prije svr.. to su mi bili plodni dani, dali je moguće da već imam simtome trudnoće jer imam pritisak dole i sinoć sam imala povišenu temperaturu 36,9 a jutros 36,5 inače mi je normlana tjelesna temperatura 36. Menstrualni ciklusi su mi uredni 28-30 dana. Oprostite na dukom postu
Ako je doslo do trudnoce nikad nije rano niti prekasno za simptome. Inace ako se baziras na temperaturu trebala bi ju mjeriti odmah ujutro prije no uopce ustanes. A i to se treba raditi nekoliko ciklusa da se pohvataju konci... ja ju ne mjerim pa nisam bas upucena skroz
Najmjerodavnije bi bilo da sacekas izostanak M i napravis test.
Ako ti se zuri, jedino sto mozes uciniti jest da odes izvaditi betu.
Sretno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji