Jesam li trudna?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bucka1990

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Znam, i meni su dolazile prije svaki drugi mjesec..al sad je sve bilo ok isad me ovo zbediralo:-/ ionako je vrijeme za godisnji uzv pa cemo vidjeti kako izgledaju jajnici..sad cu samo mirno cekati m...

Nina 0102

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozz cure! 
    Trebam pomoć, naime menga mi kasni 19 dana ( inače je uvijek neredovita, ali nikada nije tako dugo kasnila) , već jedno 2-3 tjedna osjećam mučninu , ali ne povratim, boli me područje oko jajnika i donji dio leđa kao kad trebam dobiti, imam jako gusti bijeli iscjedak ( pojavljuje se prije nego trebam dobiti ) , svaki čas moram piškiti. Danas sam napravila test i negativan je   
    Prošli mj. sam imala M dva puta i to u jako kratkom trajanju od svega 2-3 dana , ali prije nego se pojavila krv imala sam obilan smeđi iscjedak , a pojavio se je 4 dana prije krvarenja, a krvarenje je bilo u minimalnoj količini( oba puta : prva 10.12. druga 20.12.) dali je itko imao slično iskustvo? hvala  

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

Draga Nina, ja sam vise puta imala simptome slicne tvojima i kod mene ti se uvjek radilo ili o laganim upalama,hormonalnim poremecajima i tome slicno.Svi ti simptomi mogu svasta znacit,mozes bit i trudna,zato ti je najbolje otic cim prije do ginekologa  pa ces bit mirna.

Pepita2109

Broj poruka: 2751

Prijavi adminu

kao što engy kaže idi ginekologu jer može biti svašta a i ne mora

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Nina 0102

Prijavi adminu

Ma i ja mislim da trebam ginekologu, ali su me zanimala vaša iskustva s tim da znam na šta da se pripremim . Hvala na savjetu. 

engy

Prijavi adminu

,nista se nemoj puno pripremat,to te samo moze preplasit bez razloga

Nina 0102

Prijavi adminu

Naravno da, moguće da toliko i kasni zbog stresa (na poslu), ali voljela bi da je i beba u pitanju  no test mi je sad pokvario doživljaj. 

engy

Prijavi adminu

Zao mi je,znam kako je to ,a sta se tice stresa,tu si potpuno u pravu.Stres je okidac za sve bolesti,ali tako se zivi da ga je tesko izbjeci.

• Bubi2

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav svima!
    Danas sam radila test za trudnocu (danas sam trebala dobiti) i test mi je pokazao dvije crtice s tim da je ova druga jako blijeda i mutna, skoro neprimjetna. I proslo je vise sat vremena nakon sto se pojavila. Zanima me vase misljenje, jel bi mogao biti pozitivan s obzirom na vrijeme koje je proslo? 
    Ja cu biti sretna ako je.. :D
    Hvala vam 

dillb

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

Bubi, test se nakon 10-15 minuta (zavisi od proizvođača, piše u uputstvima) baci u koš za smeće i više se ne gleda. pričekaj nekoliko dana pa ponovi test. sretno! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.