Jednokratne pelene

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    30. Rujan 2014. 21:57

I mi smo kupili puffies sad kad je bilo u Kozmu na sve za bebe 30% i bas sam zadovoljna

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

sunday morning mommy
    02. Listopad 2014. 14:34

Tijekom Kozmove akcije -30% probali smo Pampers Active Baby Dry i baš su nam ok. Mali predah od naših dragih, ali skupih Premium Care

Nyka
    14. Listopad 2014. 08:53

Na preporuku prijateljice kupili smo Intersparove pelene (ne znam kak se zovu). Mali je dobio osip. Fredničinoj curici su odlične...

sretnamama3
    14. Listopad 2014. 12:03

Ja sam bila krivo napisala.. I mi koristimo zelene pampers active baby dry.. 

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

LuKi5
    14. Listopad 2014. 12:19

Evo mi isprobali ove konzumove I nema osipa. To kako bebe imaju kozu. Nekima je osjetljivija. :))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.