Mi smo probali Pampers premium - te su nam bile ok do vel 3, onda Babylove, pa Muellerove pa smo onda kupili Pufies i ne skidamo se iz njih! U Muelleru znaju biti na akciji 20-25 kn jeftinije nego inače.
Tina, nemoj čekati da ti beba dođe do kilaže koja piše na peleni - ja sam prelazila na veće čim sam skužila da mu se urezuju u nogice - to mi je bilo užasno. Ako ti je beba bliže ove gornje kilaže slobodno probaj veće.
pa zar su te puffies toliko dobre?? nisam jos nigdje procitala ruzan komentar o njima..
paris opet se bojim uzet puno vece pelene pa da joj nebudu do koljena kad joj stavim..
Laura 21.08.2014 :-*
A ne znam, nama su se pokazale najbolje do sad - bar što se tiče veličine 3 i 4 - dalje ćemo vidjeti Nama se nisu urezivale, znalo je biti malo otiska na koži kad je pelena bila stvarno prepuna, ali to je sve. Mislim da te ne treba biti strah probati veće pelene - ako će joj biti stvarno jaaaako velike ionako ćeš ih potrošiti kasnije.
Tek sam sad skuzila da sam krivo napisala za br. 3. One su 4-9 kg. Pardon :)
14.06.2014. L ♥
Mi smo koristili Pampers Premium Care 1, 2, te dobili na poklon Pampers Sleep & Play (narančaste) 2... I jedne i druge su nam ok. Sad sam dobila dva velika pakovanja Baby Love i ne znam ni sama da li da ih krenemo koristiti, jer me strah osipa ili neke reakcije. Kako vidim, ima dosta pozitivnih komentara, a čula sam i od poznanica da su ok. Jos uvijek vazem, ali mislim da cu probati pa cemo vidjeti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji