Mi smo probali Pampers premium - te su nam bile ok do vel 3, onda Babylove, pa Muellerove pa smo onda kupili Pufies i ne skidamo se iz njih! U Muelleru znaju biti na akciji 20-25 kn jeftinije nego inače.
Tina, nemoj čekati da ti beba dođe do kilaže koja piše na peleni - ja sam prelazila na veće čim sam skužila da mu se urezuju u nogice - to mi je bilo užasno. Ako ti je beba bliže ove gornje kilaže slobodno probaj veće.
pa zar su te puffies toliko dobre?? nisam jos nigdje procitala ruzan komentar o njima..
paris opet se bojim uzet puno vece pelene pa da joj nebudu do koljena kad joj stavim..
pa zar su te puffies toliko dobre?? nisam jos nigdje procitala ruzan komentar o njima..
paris opet se bojim uzet puno vece pelene pa da joj nebudu do koljena kad joj stavim..
Ma nece biti prevelike...lako ih gore podfrknes malo. Bitno da ne stiscu. Ja ne kuzim kako br. 1 stavljaju kao od 2, 5 do 5 kg. Sto paris kaze, ne obazires se na kilazu na etiketi nego sto je komotnije bebi. :)

14.06.2014. L ♥
Laura 21.08.2014 :-*
A ne znam, nama su se pokazale najbolje do sad - bar što se tiče veličine 3 i 4 - dalje ćemo vidjeti Nama se nisu urezivale, znalo je biti malo otiska na koži kad je pelena bila stvarno prepuna, ali to je sve. Mislim da te ne treba biti strah probati veće pelene - ako će joj biti stvarno jaaaako velike ionako ćeš ih potrošiti kasnije.
Tek sam sad skuzila da sam krivo napisala za br. 3. One su 4-9 kg. Pardon :)

14.06.2014. L ♥
Mi smo koristili Pampers Premium Care 1, 2, te dobili na poklon Pampers Sleep & Play (narančaste) 2... I jedne i druge su nam ok. Sad sam dobila dva velika pakovanja Baby Love i ne znam ni sama da li da ih krenemo koristiti, jer me strah osipa ili neke reakcije. Kako vidim, ima dosta pozitivnih komentara, a čula sam i od poznanica da su ok. Jos uvijek vazem, ali mislim da cu probati pa cemo vidjeti...
Mi smo koristili Pampers Premium Care 1, 2, te dobili na poklon Pampers Sleep & Play (narančaste) 2… I jedne i druge su nam ok. Sad sam dobila dva velika pakovanja Baby Love i ne znam ni sama da li da ih krenemo koristiti, jer me strah osipa ili neke reakcije. Kako vidim, ima dosta pozitivnih komentara, a čula sam i od poznanica da su ok. Jos uvijek vazem, ali mislim da cu probati pa cemo vidjeti…
nama su sleep & play sa p bile apsolutna katastrofa.. valjda kaj je bio veći pa zato... sad imamo klasika pampers zelene 2 i svako jutro je mokar mali sa strane na boku na kojem spava ujutro pored mene, znači papa oko 5 i ostaje kod mene u krevetu, ovisno na kojoj cici tak je do pupka sav mokar propuste pelene, makar ne budu čak ni jako popišane... valjda zbog položaja, ima još ko takvu situaciju, jer preko dana su super baš sve zadrže

url=https://lilypie.com]
Mi smo koristili Pampers Premium Care 1, 2, te dobili na poklon Pampers Sleep & Play (narančaste) 2… I jedne i druge su nam ok. Sad sam dobila dva velika pakovanja Baby Love i ne znam ni sama da li da ih krenemo koristiti, jer me strah osipa ili neke reakcije. Kako vidim, ima dosta pozitivnih komentara, a čula sam i od poznanica da su ok. Jos uvijek vazem, ali mislim da cu probati pa cemo vidjeti…
Babylove sam dobila na poklon, trojku. Samo mu ih preko dana trosim jer propustaju. Osipvod njih nije dobio. Ok su ovako preko dana ali ih treba puno cesce mijenjat nego pampers...inace svako hranjenje mijenjam pelenu. Znaci preko dana svaka 3 sata. A babylove svakih 1-2. Iznimno ako spava 4 sata. A preko noci mu obavezno pampersice stavljam jer bi mu ove sigurno promocile babylove kako spava 9-9 ipo sati u komadu. Ne bude dobio osip od njih :))

14.06.2014. L ♥
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji