Nemojte si zaboraviti iskoristiti kupone za beauty baby ako ste uzimale onu knjižicu u Mulleru
Ima tko iskustva s Violeta pelenama? U kozmu sam vidjela da su na akciji i jos je paket vlaznih maramica gratis
Martinica19
Meni su Violeta pelene skroz ok! Jedina nazovimo mana je šta su malo deblje al ništa strašno, mekane su i dobro upijaju. Isprobala sam sve i svašta i mogu reć da su mi Puffies definitivno naj naj, a nakon njih Pampersice. Najlošije - Libero.
Meni su se na kraju pufies isto pokazale najbolje. Ono sta mi je najvaznije je sto duraju citavu noc i ne promoce. Iako mislim prec na platnene pelene, ove su mi odlicne
Mi smo dobili paket violetinih u rodilištu pa sam ih tamo potrošila. Bile su mi skroz ok, ništa lošije od pampers premium koje sam koristila kod kuće dok nije otpao pupak. tad smo prešli na platnene pa nemam neko veliko iskustvo s jednokratnim.
Mi smo sad na baby love iz dm-a,uzela sam pakiranje u kutiji i prezadovoljna sam
Mi smo sad na baby love iz dm-a,uzela sam pakiranje u kutiji i prezadovoljna sam
i mi isto.
mekane su i nikad nam nisu propustile
pampers nam smrdi, violeta nam nikako nisu mogle noć izdržati.. preko dana još nekako, noć nikako
Koja je cijena tih babylove za cetvorku?
Koja je cijena tih babylove za cetvorku?
Sve su ti 115kn jumbo pakiranja samo sto ih ima manje 3ojke ima 100kom a 4orke 84kom…manja pakiranja su 60kn i ima ih 42kom…meni su one super a dobre su i pampers zelene bile sus sad u kauflandu na akciji 99kom po 120kn i to 4orka
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji