Jednokratne pelene

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    20. Ožujak 2015. 14:24

Nemojte si zaboraviti iskoristiti kupone za beauty baby ako ste uzimale onu knjižicu u Mulleru

• martinica19
    02. Travanj 2015. 09:33

Ima tko iskustva s Violeta pelenama? U kozmu sam vidjela da su na akciji i jos je paket vlaznih maramica gratis

Martinica19

mirka4
    02. Travanj 2015. 09:58

Meni su Violeta pelene skroz ok! Jedina nazovimo mana je šta su malo deblje al ništa strašno, mekane su i dobro upijaju. Isprobala sam sve i svašta i mogu reć da su mi Puffies definitivno naj naj, a nakon njih Pampersice. Najlošije - Libero.

krafnica
    08. Travanj 2015. 18:35

Meni su se na kraju pufies isto pokazale najbolje. Ono sta mi je najvaznije je sto duraju citavu noc i ne promoce. Iako mislim prec na platnene pelene, ove su mi odlicne

Nixie
    08. Travanj 2015. 19:05

Mi smo dobili paket violetinih u rodilištu pa sam ih tamo potrošila. Bile su mi skroz ok, ništa lošije od pampers premium koje sam koristila kod kuće dok nije otpao pupak. tad smo prešli na platnene pa nemam neko veliko iskustvo s jednokratnim.

Nalah
    09. Travanj 2015. 09:54

Mi smo sad na baby love iz dm-a,uzela sam pakiranje u kutiji i prezadovoljna sam

Pilici
    13. Travanj 2015. 15:47

Koja je cijena tih babylove za cetvorku?

zebrica

Nalah
    13. Travanj 2015. 17:40

Midi jumbo pack je oko 115 kn,ne znam da li su veće skuplje

Nalah
    13. Travanj 2015. 17:40

Midi jumbo pack je oko 115 kn,ne znam da li su veće skuplje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.