Ja sam isto trojku dobila na poklon, i to ona dva jumbo paketa... Isto mijenjam pelenu kod svakog hranjenja, nekad ako primjetim da je nesto radio i između. Doduše, moj je sin jos manji pa nam je i noću 3-4 sata između hranjenja, pa ce nam biti ok, ako kažeš da su dobre preko dana... Probat cemo pa cemo vidjeti
Ja sam isto trojku dobila na poklon, i to ona dva jumbo paketa…Isto mijenjam pelenu kod svakog hranjenja, nekad ako primjetim da je nesto radio i između. Doduše, moj je sin jos manji pa nam je i noću 3-4 sata između hranjenja, pa ce nam biti ok, ako kažeš da su dobre preko dana… Probat cemo pa cemo vidjeti
Da, jumbo one narandasto pakiranje..Te smo mi isto dobili na poklon. Onako su po obliku najslicnije pampersicama I debljini. Preko dana su skroz ok. :))

14.06.2014. L ♥
Krešimir 19.08.2014. <3
pa meni zelene pampersice dvojka nisu ni jednom propustile... hjoooj kako mene to ubija...ni sama nisam pametna sto i kako... a dok budemo isprobali sve...vec ih nebu ni trebala..hehe
pa meni zelene pampersice dvojka nisu ni jednom propustile… hjoooj kako mene to ubija…ni sama nisam pametna sto i kako… a dok budemo isprobali sve…vec ih nebu ni trebala..hehe
Hahaha dobro si to rekla...Ima toliko vrsta tih pelena..od jednog proizvodaca samo par vrsta, a kamoli od ostalih marki

14.06.2014. L ♥
pa meni zelene pampersice dvojka nisu ni jednom propustile… hjoooj kako mene to ubija…ni sama nisam pametna sto i kako… a dok budemo isprobali sve…vec ih nebu ni trebala..hehe
nama su propustile jer puno piški po noći, pa ujutro (ne svako) znaju malo propustit.. ali nije to ništa strašno jer je pelena fakat dupkom puna.. =)
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Laura 21.08.2014 :-*
Mame, oprostite mi na off topicu, ali za one koje ne znaju - ovaj vikend je u Kozmu -30% na sve pelene i općenito sve za bebe. Pa tako možemo kupiti i voljene Premium Care po puno pristupačnijoj cijeni
Mame, oprostite mi na off topicu, ali za one koje ne znaju - ovaj vikend je u Kozmu -30% na sve pelene i općenito sve za bebe. Pa tako možemo kupiti i voljene Premium Care po puno pristupačnijoj cijeni
Dobra akcija za bebe nikad nije offtopic hehe Hvala...budem pogledala sto se nudi

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji