Jednokratne pelene

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    25. Rujan 2014. 08:39

Ja sam isto trojku dobila na poklon, i to ona dva jumbo paketa...  Isto mijenjam pelenu kod svakog hranjenja, nekad ako primjetim da je nesto radio i između. Doduše, moj je sin jos manji pa nam je i noću 3-4 sata između hranjenja, pa ce nam biti ok, ako kažeš da su dobre preko dana... Probat cemo pa cemo vidjeti 

LuKi5
    25. Rujan 2014. 09:02

MarijaŠ

Ja sam isto trojku dobila na poklon, i to ona dva jumbo paketa…  Isto mijenjam pelenu kod svakog hranjenja, nekad ako primjetim da je nesto radio i između. Doduše, moj je sin jos manji pa nam je i noću 3-4 sata između hranjenja, pa ce nam biti ok, ako kažeš da su dobre preko dana… Probat cemo pa cemo vidjeti 

Da, jumbo one narandasto pakiranje..Te smo mi isto dobili na poklon. Onako su po obliku najslicnije pampersicama I debljini. Preko dana su skroz ok. :))

14.06.2014. L ♥

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    25. Rujan 2014. 13:57

pa meni zelene pampersice dvojka nisu ni jednom propustile... hjoooj kako mene to ubija...ni sama nisam pametna sto i kako... a dok budemo isprobali sve...vec ih nebu ni trebala..hehe 

LuKi5
    25. Rujan 2014. 14:08

Tina0208

pa meni zelene pampersice dvojka nisu ni jednom propustile… hjoooj kako mene to ubija…ni sama nisam pametna sto i kako… a dok budemo isprobali sve…vec ih nebu ni trebala..hehe 

Hahaha dobro si to rekla...Ima toliko vrsta tih pelena..od jednog proizvodaca samo par vrsta, a kamoli od ostalih marki 

14.06.2014. L ♥

sretnamama3
    25. Rujan 2014. 21:34

Tina0208

pa meni zelene pampersice dvojka nisu ni jednom propustile… hjoooj kako mene to ubija…ni sama nisam pametna sto i kako… a dok budemo isprobali sve…vec ih nebu ni trebala..hehe 

nama su propustile jer puno piški po noći, pa ujutro (ne svako) znaju malo propustit.. ali nije to ništa strašno jer je pelena fakat dupkom puna.. =)

<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

Laura 21.08.2014 :-*

sunday morning mommy
    25. Rujan 2014. 16:55

Mame, oprostite mi na off topicu, ali za one koje ne znaju - ovaj vikend je u Kozmu -30% na sve pelene i općenito sve za bebe. Pa tako možemo kupiti i voljene Premium Care po puno pristupačnijoj cijeni

LuKi5
    25. Rujan 2014. 17:18

sunday morning mommy

Mame, oprostite mi na off topicu, ali za one koje ne znaju - ovaj vikend je u Kozmu -30% na sve pelene i općenito sve za bebe. Pa tako možemo kupiti i voljene Premium Care po puno pristupačnijoj cijeni

Dobra akcija za bebe nikad nije offtopic hehe Hvala...budem pogledala sto se nudi 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI