Jednokratne pelene

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    04. Veljača 2015. 10:58

Ja sam prezadovoljna pelenama beauty baby iz Mullera,moja je bila jako sitna prvih tjedana i sve joj je oko pikice i guze u Pampersicama visilo i sva bi se nažuljala i naborala,jer smo još nosili i švedske,a njihova Newborn linija je dosta manja od Pampers i Violete iste veličine,pa su joj bile taman.Neki dan sam joj kupila Mini liniju 3-6 kg i isto su odlične

• Aslan
    17. Veljača 2015. 16:58

mame, koje su pelene najbolje, tj najkvalitetnije? 
    prevelik je izbor po ducanima tko ce to znat... 

Sara13
    19. Veljača 2015. 10:54

Pozdrav svima, evo da i ja napišem svoja iskustva s pelenama :) Probali smo Pampers (Premium care i Active baby), Babylove, Pillo i Violeta. Primjetila sam da koje god pelene koristili beba nijendobivala osip, a i rijetko kada bi nam promočile. To se uglavnom događalo u onim prijelaznim razdobljima, npr. kada je prelazila sa 2 na 3, ali koje god stavili pelene one bi promočile. Ove koje smo probali su mi sve bile dobre, možda bih jedino izdvojila Pampers Premium care kao lošije jer su mi uvijek izgledale jako tanašno i nesigurno. No, Active baby od Pampersa su nam se pokazale dobre:)

Nalah
    25. Veljača 2015. 09:26

Jel netko koristio Toujours iz Lidla

cloudy
    25. Veljača 2015. 10:39

ja dok smo bili na jp... i super su :) a bili smo koristili i pampers i one bebe iz konzuma i ove su mi super bile

Bubamara8
    25. Veljača 2015. 12:12

Ima netko iskustva sa Violetinim pelenama? Izgledaju mi dosts meksno za bebine nozice. Sada koristimo Pampers premium care bijele. I zadovoljni smo.

cloudy
    25. Veljača 2015. 12:29

od frendice sam čula da su pune parfema i da se izbacuje osip jako....bar kod njene bebice... mi smo na pp pa ne znam

Nalah
    25. Veljača 2015. 14:37

Mi smo Violeta dobili u bolnici,koristila sam ih par,nisu ništa posebno.Budem uzela ove u Lidlu da probam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI