Mi smo koristili Pampers Premium Care i Pamper zelene, Bebe iz Konzuma i dm-ove. Malenom sve odgovaraju osim ovih zelenih pampersica, kod svake stolice mu je guza crvena, a odmah ga presvučem. E sad naš je problem što su u svake do sad promočile prilikom stolice. Zanima me je li koja mama imala sličan problem i kako ste to riješile. Pokušala sam i jače zategnuti,ali nije pomoglo.
prvih mjesec dana smo koristili pampers premium care - dojila sam ju lezecki i redovito bi joj mokraca otisla sa strane a kakica po ledima, koliko god ja to stegnula, povukla gore, iza, sa strane; promocilo nam je.
bacila sam se u potragu po forumima i naisla kako mame hvale beauty baby iz muellera, odlucila ih isprobati i ne micem se od njih. vec 4 mjeseca ih koristimo i prezadovoljna sam! lijepo prijanjaju uz guzu, super upijaju, ne urezuju se i sto mi je najbitnije ne promacu! toplo preporucam, sto zbog kvalitete sto zbog jako pristupacne cijene!
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Hvala na odgovorim..Sad sam kupila ove dm-ove jer nam je to bilo najbliže, a hitno nam je trebalo. Razmišljam da probam ove iz Mullera, jedini je problem što i u VK nemamo Muller pa moram u OS. No, za vikend svakako planiramo ici pa ću kupiti zalihe..
Mi smo probali :pampers premije care, pampers zelene, violetu, bebe iz konzuma, puffis i beauty baby iz mullera. Najbolje su nam pampers zelene i beauty baby. Ove iz konzuma katastrofa.vecinu sam ih dobila pa smo zato tako isprobali sve, i najbolje su nam pampers obicne, i beauty baby :)
zebrica
Ja sam već hvalila beauty baby,a puffies su mi niš,zadnje sam kupila toujour u Lidlu i isto su niš,vraćamo se bb
ja koristim puffies i super su nam. sad smo vec presli na 4+ velicinu i mislim da mi postaju malo preskupe. 66 komada za 100 kn. mislim da cemo prec na beauty baby. probala sam ih bila prije i cinile su mi se ok. probali smo i bebe pelene jer smo ih dobili, ali mi se cine previse krute pa ih zato ne bi koristila...
Beauty baby mini nam ne odgovaraju,isto su tanke kao i puffies,pa sam uzela dm baby love i odlične su,baš ću danas kupiti onu veliku kutiju
Beauty baby premium smo probali..i nama je super! Meni se sviđaju jer su mekane i gumica oko nogu nije prejaka.Mislim da je to oko pelena individualna stvar bebine guze..Muž i ja se zezamo da naš Karlo ima ekonomsku guzu pa mu one skupe ne odgovaraju..Štedi dijete roditeljima novac
Sortiraj odgovore
Najstariji