Jednokratne pelene

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar clericova

    clericova

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    Drage mame, nisam uspjela naći ovakvu temu na forumu, ako postoji ispričavam se i molim admina da pripoji. Vidjela sam da postoji tema o jeftinim pelenama, ali mene zanimaju vaša iskustva s jednokratnim pelenama općenito. Dakle, moje pitanje je koje su vam pelene najbolje i je li možda koja isprobala one nove- pufies pelene? Baš me zanima jel valjaju ili je to još jedan marketinški trik?

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Uh, mi smo tek nedavno uspjeli naći jedne koje nam odgovaraju a to su Beauty Baby iz Mullera. Prve su nam bile Babylove Newborn iz Dm-a, ali kako smo prelazili na veće, počele su propuštati i bile su mu nekako dugačke. Onda smo probali Pampers, pa Wickies, pa Babylove gaćice koje su jedno vrijeme bile dobre, ali su povremeno znale propustiti pa smo probali Beauty Baby i jako smo zadovoljni. Jedine od ovih nabrojanih izdrže 12h. Nisu sve bebe jednako građene, tako da nekima jedne odgovaraju, a drugima ne. Sviđa mi se u Mulleru što imaju probnu pelenu za par kn, tako da ne moraš kupovati cijeli paket.

  • barabica

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Mi smo probali baby love,violeta i pampersice..i pampersice su nam uvjerljivo najbolje,ali one bijele-premiuim care..

  • Avatar priks

    priks

    Broj poruka: 107

    Prijavi adminu

    ja sam kupila prve pelene pampersice (dva paketa, 1 i 2), i to baš te bijele (mislim da su sensitive)…. valjda će biti oke…ako ne, isprobat ćemo i druge ako bude trebalo 

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    priks


    ja sam kupila prve pelene pampersice (dva paketa, 1 i 2), i to baš te bijele (mislim da su sensitive)…. valjda će biti oke…ako ne, isprobat ćemo i druge ako bude trebalo 

    Tak ću i ja , 1 paket jedinice i jedan paket dvojke, Pampers Premium. Nakon toga isprobavanje  Ne volim baš P&G pa više zato. 

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Bravo Priks i Bajp ja te pelene koristim i jako sam zadovoljna sa njima pampers premium ssu najbolje jest da su skupe,bila sam probala i one zelene od pampersa ali su mi pustale kao neke male granulice pa sam bila probala i libero pa one pilis i mali mi se bio sav osipao od tih drugih pelena tako da cu ja sad i za trecu bebu pampers premium .

  • LanaEma

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Pampers premium care (one bijele) najbolje pelene ali i najskuplje. Jedine pelene s kojima nismo imali nikakvih problema ne puštaju, ne vise do koljena kad su polupune, jako su mekane, uske i tanke. Ja prezadovoljna 

    18.12.2013

  • Avatar medsr

    medsr

    Broj poruka: 439

    Prijavi adminu

    alo cure…priprema polako stvari za bebiku koja dolazi za par tjedana pa je došao na red i na kupovanje kozmetike i pelena.našla sam na 24 sata neke usporedbe s cijenom i kvalitetom pa se tu spominju pampersice,dm-ove,mullerove,lidlove pelene…koje su vama najbolje?njega guze?čujem mame da kupuju neku kremu jgl…ja sam osobno za čeličevu,ali da čujem i vašaiskustva…za njegu kože veli patronažna sestra prokuhati malo kamilice ili dodati u vodu maslinovo ili bademovo ulje…imam milijun pitanja…eh da…čaj za dojilje?da ili ne?

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Čitala sam i ja taj članak iz 24 sata. Mi koristimo Beauty Baby iz Mullera i dobre su i cijenom i kvalitetom. Za guzu kupim u ljekarni Pavlovićevu mast, ne original, nego iz ljekarne. Koristili smo još Becutan dječju mast, a trenutno JGL. Sve su nam bile dobre. Za kupanje maslinovo ulje i jednom tjedno kupka Johnson. Čaj za dojilje nisam koristila tako da ne znam o tome.

  • Mare56

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Ja koristim Beauty Baby pelene iz Mullera i jako sam zadovoljna s njima. Koristila sam ih za sina, a sada ih koristim i za kćer. Jako su dobre, kvalitetne i povoljne cijenom. Također koristim i Beauty Baby vlažne maramice, a za guzu kupujem kremu od JGL.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.