Ja ne grijem vodu,uzmem malo topliju iz kupaone i stavim u ove posudice koje imam zakačene za okvir spužve za previjanje
www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30199283/
Maramice za guzu,osim vani,nikad ne koristim,već one pravokutne vatice iz Mullera + voda
Mame, jel netko zna gdje se mogu kupiti pelene bella baby happy? Prepostavljam da je robna marka, koristili smo ih u bolnici i bile su nam super, sad ih nigdje ne mogu naći?
Joj nama su ove bavLove koma, svaku noc nam propustile i prek dana cak! Kaze mi frendica da ona uzimala te i da su jedne iz poljske(te su kao losije) i druge njemacka,
Vraćamo se na beauty baby, pampers ili pufues
zebrica
ni ja ne grijem vodu. pa cemu? glavno da je topla. i s tim joj prebrisem guzu ali ako se pokaka onda obavezno pod tus da sve to isperem. u pocetku sam joj s vlaznim maramicama brisala al je dobila jako crvenilo. Zebrice, vidis nama su babylove super. od pocetka ih koristimo i nikad promocile
Da cula sam dobro o njima pa reko da probamo a kad ono svako malo mokra , mozda stvarno ima do tog di je proizvedeno, nema veze. Budemo uzeli sad pufies ili pampers (makar je skup preskup)
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji