Ja ne grijem vodu,uzmem malo topliju iz kupaone i stavim u ove posudice koje imam zakačene za okvir spužve za previjanje
www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30199283/
Maramice za guzu,osim vani,nikad ne koristim,već one pravokutne vatice iz Mullera + voda
Mame, jel netko zna gdje se mogu kupiti pelene bella baby happy? Prepostavljam da je robna marka, koristili smo ih u bolnici i bile su nam super, sad ih nigdje ne mogu naći?
Mame, jel netko zna gdje se mogu kupiti pelene bella baby happy? Prepostavljam da je robna marka, koristili smo ih u bolnici i bile su nam super, sad ih nigdje ne mogu naći?
Ja imam za prodati tih pelena...
Joj nama su ove bavLove koma, svaku noc nam propustile i prek dana cak! Kaze mi frendica da ona uzimala te i da su jedne iz poljske(te su kao losije) i druge njemacka,
Vraćamo se na beauty baby, pampers ili pufues
Joj nama su ove bavLove koma, svaku noc nam propustile i prek dana cak! Kaze mi frendica da ona uzimala te i da su jedne iz poljske(te su kao losije) i druge njemacka,
Vraćamo se na beauty baby, pampers ili pufues
Nama su isto tako babylove propustile..od zelenih pampersica je dobio osip..sad koristimo beauty baby i super su.
zebrica
ni ja ne grijem vodu. pa cemu? glavno da je topla. i s tim joj prebrisem guzu ali ako se pokaka onda obavezno pod tus da sve to isperem. u pocetku sam joj s vlaznim maramicama brisala al je dobila jako crvenilo. Zebrice, vidis nama su babylove super. od pocetka ih koristimo i nikad promocile
Da cula sam dobro o njima pa reko da probamo a kad ono svako malo mokra , mozda stvarno ima do tog di je proizvedeno, nema veze. Budemo uzeli sad pufies ili pampers (makar je skup preskup)
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji