Meni je dm zakon za pelene jer im se zbrajaju popusti na proizvode s popustima na ukupnu kupovinu. Pogledam svakog prvog u mjesecu na njihovoj stranici mjesečni raspored popusta i do sad sam uvijek imala sreće jer je barem jedan dan u mjesecu bilo 15% popusta na ukupnu kupovinu baš u nekoj od dm-ovih trgovina koja mi je relativno blizu. Isprintam si još za 50 bodova kupon za 25% popusta, pa me onda npr. zeleni Pampers Giant Pack na kraju košta 91,70 kn (143,90 kn -25% i još na to -15%).
Probali pampers, babylove, beauty baby, violetu....i nije bio problem promakanje nego curenje kod kakanja. Ne znam je li to normalno ali svako drugo kalanje znaci tusiranje jer procuri na ledjima...e ta curenja su nam minimalna s mullerovim beauty baby tako da te koristimo. Od kremica pavlovic...a od maramica kupimo ili lidlove ili mulleove, kako nam je usput. Te su po cijeni ok, probali smo i ostale...nikad nismo imali neki osip ili iritaciju tako da su nam onda najjeftinije ok.
joj drage moje ja sad vise stvarno nemam pojma koje bi pelene koristila.. sad imamo pampersice zelene u velicini 2,prije toga smo imali pampers bijele u velicini 1 i bile su mi ok.. ove zelene se dosta urezuju. jel tko zna za ove narancaste.. jel se i one urezuju?? jel propustaju??
Laura 21.08.2014 :-*
4 kile ima sada,evo bas smo jucer bili na vaganju.
e da..to mene ubija u pojam kad joj se na nogicama zarezu.. hvala ti..
Sortiraj odgovore
Najstariji