Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2020. 21:51

Buy oxycontin online
    Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit / credit card, bitcoins or paypal and get discreet the next day delivery.
    Order now

Uses
    This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
    The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been taken opioids regularly.
    Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
    Buy oxycodone online
    buy oxycontin online pharmacy
    buy legal oxycontin online
    buy legal oxycontin online
    buy oxycontin online uk
    buy generic oxycontin online
    buy oxycontin online safe
    buy oxycontin
    buy oxycontin 30mg online
    Buy oxycontin online

tamica0002
    17. Veljača 2020. 21:13

https://ibb.co/F86Sqys 
    Cure, jeli test pozitivan? 🥰 po svemu sudeci je, ali bojim se veselit prerano jer to jako zelim 🙏👼

• TamaraS
    17. Veljača 2020. 21:25

tamica0002

https://ibb.co/F86Sqys
    Cure, jeli test pozitivan? 🥰 po svemu sudeci je, ali bojim se veselit prerano jer to jako zelim 🙏👼

Po mom misljenju jesteee😊 Ja sutra ujutro radim, nadam se da ce i kod mene tako biti😑

tamica0002
    17. Veljača 2020. 21:33

Zelim ti od srca da ti se ostvari 🥰🥰.. ja jos uvijek u soku ( pozitivnom naravno). 

• TamaraS
    17. Veljača 2020. 22:09

tamica0002

Zelim ti od srca da ti se ostvari 🥰🥰.. ja jos uvijek u soku ( pozitivnom naravno).

Hvalaaa😀 ja danas trebala dobiti M ali nisam pa se nadam. A radila sam test prije 5 dana, bio negativan, a sve mislim da sam rano uradila. I tebi sretno😊

• TamaraS
    18. Veljača 2020. 06:18

TamaraS

tamica0002

Hvalaaa😀 ja danas trebala dobiti M ali nisam pa se nadam. A radila sam test prije 5 dana, bio negativan, a sve mislim da sam rano uradila. I tebi sretno😊

Pozitivannn😀

tamica0002
    18. Veljača 2020. 07:16

Aaaaaaaa bas mi je drago, i ja sam radila opet sa jutarnjom mokracom i pozitivan je za manje od minutu 🥰🥰🥰

tamica0002
    18. Veljača 2020. 07:17

Aaaaa bas mi je drago ❣
    I ja sam ga opet radila sa jutarnjom mokracom i pozitivan je za manje od minutu 🙊🙊🙉 tko ce docekat slj ponedjeljak za pregled ginekologa 😱😱

18. Veljača 2020. 13:55

Curke kakva su vam iskustva sa digitalnim testicem? 

Ketty1309
    18. Veljača 2020. 14:00

Ja sam ga radila nakon što sam se testirala i trakicom i klasičnim clearblue testom na kojem su se vidjele sjene pa ti ostane onaj osjećaj sumnje. Napravila sam ga 1 dan prije očekivane m i pokazao mi je + 1-2. Meni je to nekako bilo rješenje za procjene kačine crtica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.