Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    14. Veljača 2020. 13:44

Isto kao ja... a jesi imala pms, menstrualne bolove? Nešto ili ništa ?🤯

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 15:08

Imala sam natečene i bolne grudi (koje imam i u PMS u), mučnine, glavobolju i često sam piškila. Jednostavno sam osjećala da je nešto "drugačije". Al taj osjećaj uzmi s rezervom jer je nama uspjelo iz prvog ciklusa a i imam već 4 djece pa nisam imala onaj neki "pritisak" zbog nestrpljenja i išćekivanja kao kad duže pokušavaš. 

• maltezer
    14. Veljača 2020. 15:22

Ketty1309
    Meni je prvi put. Od svega toga imam jedino glavobolju... i sve simptome pms-a...
    Drago mi je sto vam je uspjelo iz prve!
    Hvala na podršci 😘

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 15:31

Simptomi PMSa mogu biti simptomi trudnoće kao što znate. Ja sam prije ove prošla još 5 trudnoća i u ni jednoj nisam imala mučnine niti simptome tako rano osim PMSa tako da vjerujem da postoji velika šansa za plusić! 🥰

Marta14
    14. Veljača 2020. 20:51

Maltezer to je crtica 😊🥳I ja sam imala bolove 5 dana prije.. 

14. Veljača 2020. 22:01

Pozdrav cure mozte mi rec vudute li i vi bljedi plusic??
    https://ibb.co/JH1080H

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 22:15

NeverGiveUp55

Pozdrav cure mozte mi rec vudute li i vi bljedi plusic??
    https://ibb.co/JH1080H

Nazire se sjena

• mimicaaa
    14. Veljača 2020. 22:22

Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?

• mimicaaa
    14. Veljača 2020. 22:24

ne znam kako sliku da ubacim ako vec nisam 😂

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 22:36

Rezultat treba očitavati u propisanom vremenu i najbolje test uraditi s pravom jutarnjom mokraćom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.