Hmmmm - meni se cini sa se nesto nazire! Da li ti je vec izostala mjesecnica? Ja svakako drzim fige da je to to. Probaj pricekati 2 dana pa ponoviti!
Hmmmm - meni se cini sa se nesto nazire! Da li ti je vec izostala mjesecnica? Ja svakako drzim fige da je to to. Probaj pricekati 2 dana pa ponoviti!
Nije jos izostala, ovo je 3 dana prije ocekivane m. Svakako cu ponoviti. Ovi plavi testici su izludjujuci
Pokusat cu, sutra, preksutra, da sad bas ne trcim u dezurnu apoteku 😬 hvala na odgovoru i savjetu!
SKY, cini mi se da bi moglo biti nesto. Ja sam 4 dana prije na digitalnom dobila plus. Ponovi sutra, nadam se da ces ugledat plusic 😄
cure jel koja od vas imala drugu slabije vidljivu crtu na testu za trudnoću?
Heej, menstruaciju sam trebala dobit u nedjelju 1.3., sinoc sam radila test i nazire se skroz slabo lagana sjena druge crtice, onda sam dns ujutro napravila drugi test, odnosno druge marke koji je skroz negativan cak ni ja ne vidim nista 😂, i s time da sam u vrijeme ovulacije imala krvarenje i to ne par kapi nego malo obilnije. Nadati se uopce ili ne 🙈 pokusavamo vec godinu dana.
Prilozit cu sliku gdje ja vidim sjenu, nadam se da ce i drugi 😂
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Prosle godine u 9 mj. imala sam spontani u 10 tjednu trudnoće. Od 12 mj kad su potvrdili da je sve ok radimo na bebici. Trebala sam dobiti u cetvrtak 12.3., jutros napravila test i vidimo slabu crticu. Da li ju vidite i vi ili umisljamo od silne želje da bude pozitivan? S tim da zadnjih par dana povremeno osjetim neki grc.
Saljem link da vidite sliku testa https://ibb.co/ZWrsx1M
👩 36 god - sve ok
🧑 35 god - oligoteratozoospermia
Vinogradska
Hormoni ✅
Brisevi ✅
08/19 prirodna trudnoća, blighted ovum, kiretaža
05/21 🧑 operacija varikokele, rezultati spermiograma nisu se poboljšali
preporuka ICSI
u čekanju postupka, trebao biti 01/22
postupak 06/22 poliklinika Škvorc, vraćene 2 trodnevne; beta 25.6. - 124.4; 27.6. - 274.7
čekamo 1.UZV: 20.7.
Mala n cestitam trudna si🥰
Simptomi nakon ovulacije ,jesi ista osjetila?
Kolko godinanimas🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji