Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teeea
    16. Ožujak 2020. 12:39

Pozdrav! Zadnju M sam imala od 24.02-28.02.
    02.03. Sam imala termin kod hematologa jer mi po tijelu izlaze hematoni sami od sebe. Hematologica mi je radila ultrazvuk preko stomaka, i rekla mi opa blizanci( inace zivim u njemackoj) ja sam joj na to rekla moliim i ona mi je pokazala dva prsta i rekla dvije bebe. Nisam se snasla nista ju pitati, jer sam bila u soku.  Ja i decko smo imali odnose zadnji dan M i 29.02, i 02.3 ne pazimo se, ali je na principu prekinutog snosaja. Taj isti dan sam napravila test bio je negativan. U zadnja 4 dana, imam mucnice sa povracanjem i bez povracanja. I kao da stalno imam neku zgaravicu. Bijeli iscjedak bez mirisa, dojke me ne bole ali kao da su pune zila ili sam si ja to umislila. Ne znam sta da radim, zvala sam dva ginekologa nitko me ne moze primiti, jer nisam njihov pacijent. A moja ginekologica ima termin tek za mj ipo. Cudno mi je da je to hematologica mogla vidjeti preko stomaka, a opet ne bih se smjela s time zezati. 🙄🙄

Napokon 2804
    16. Ožujak 2020. 12:44

Teeea

Pozdrav! Zadnju M sam imala od 24.02-28.02.
    02.03. Sam imala termin kod hematologa jer mi po tijelu izlaze hematoni sami od sebe. Hematologica mi je radila ultrazvuk preko stomaka, i rekla mi opa blizanci( inace zivim u njemackoj) ja sam joj na to rekla moliim i ona mi je pokazala dva prsta i rekla dvije bebe. Nisam se snasla nista ju pitati, jer sam bila u soku. Ja i decko smo imali odnose zadnji dan M i 29.02, i 02.3 ne pazimo se, ali je na principu prekinutog snosaja. Taj isti dan sam napravila test bio je negativan. U zadnja 4 dana, imam mucnice sa povracanjem i bez povracanja. I kao da stalno imam neku zgaravicu. Bijeli iscjedak bez mirisa, dojke me ne bole ali kao da su pune zila ili sam si ja to umislila. Ne znam sta da radim, zvala sam dva ginekologa nitko me ne moze primiti, jer nisam njihov pacijent. A moja ginekologica ima termin tek za mj ipo. Cudno mi je da je to hematologica mogla vidjeti preko stomaka, a opet ne bih se smjela s time zezati. 🙄🙄

Odes fino kod ginekologa, savines se pred vratima, udes unutra, jauces, vices boli, boli, moraju te primiti... Ja sam znala isto tako kad bi me nakon godinu dana čekanja pregleda ipak narucili za jos 6 mjeseci... Isto njemacka

• Teeea
    16. Ožujak 2020. 12:48

Ovdje je sada totalni kolaps, zbog koronavirusa, jedino da probam na hitnoj. A sta mislite da li je moguce da sam trudna? 

• Teeea
    16. Ožujak 2020. 12:49

Trebam dobiti 22.3, za 6 dana

• Teeea
    16. Ožujak 2020. 12:49

Napokon 2804
    16. Ožujak 2020. 13:13

Teeea

A cuj ne znam sta da ti kazem, nisam pametna, ako kazem cekaj, tko zna šta će se izdesavati, ako kazem idi, moze bit da je dr zezala, a ti se bez veze isla na hitnu di ko zna sta tko od ljudi nosi.... Ja bih osobno onda opremila se testovima i cekala... Jer se previse bojim oko ovog svega 

16. Ožujak 2020. 13:16

Vucica vau super da si tako brzo ostala trudna❤️
    Nista nisi obavila pretraga,nista pila od vitamina?

16. Ožujak 2020. 13:17

Vucica jesi imala simptome prije izoszanka M ,grceve nakon Ovulacije?

Vucica
    16. Ožujak 2020. 16:42

Marinalin

Vucica vau super da si tako brzo ostala trudna❤️
    Nista nisi obavila pretraga,nista pila od vitamina?

Marinalin nisam apsolutno nista jer nismo namjerno radili na bebi, od preparata jedino te Evine kapi koje su mi pomagale odrzati nekakav ciklus od 30 do 35 dana a prirodne su (vrkuta i konopljika). Pila sam ih cca 9 mj nakon sto sam prestala s kontracepcijom kad sam ostala trudna. 
    Nikakva bol kod ovulacije ni nista, prvi simptom trudnoce mi je bio da mi se vrtilo kad bi zapalila cigaretu i odmah sam prestala pusiti i napravila test. 

16. Ožujak 2020. 17:23

Vucica znaci tebi je trebalo 9mj?
    Ja pijem kapsule vrkute.
    Inace imam redovne menstr na 27 dan
    Hvala ti puno!!Bas volim cuti ovakva pozitivna iskutva 35+❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.