Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    14. Veljača 2020. 22:57

NeverGiveUp55
    Ja vidim jako blijedu sjenu, kao kod sebe 😬
    U kojem si danu ?

14. Veljača 2020. 23:26

@maltezer treba mi jos 5 dana do mjesecnice
    All iman neki osjecaj pa sam morala napravit
    Jel tebi bija pozitivan?

• maltezer
    14. Veljača 2020. 23:28

Isto tako blijedo... još čekam 🙁

14. Veljača 2020. 23:42

Nadajmo se plusicu, javi se obavezno 😘😘

• maltezer
    14. Veljača 2020. 23:45

Vrati se unazad stranicu, dvije pa ćeš vidit moje “ linije “ 😂

Napokon 2804
    14. Veljača 2020. 23:47

mimicaaa

Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?

Ibb.com
    Odi ns tu stranicu učitaj sliku i kopiraj link

Napokon 2804
    14. Veljača 2020. 23:48

Napokon 2804

mimicaaa

Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?

Ibb.com
    Odi ns tu stranicu učitaj sliku i kopiraj link

ibb.co

Bez com, samo co

15. Veljača 2020. 00:11

Maltezer vidila sam zato mi je to dalo nade kad sam vidila da ima jos slucajeva... Koliko ti kasni?
    Aa smatram da jesmo jer da nema nista nebi se ni pohavija plusic

• maltezer
    15. Veljača 2020. 08:18

NeverGiveUp55
    Ne kasni mi. Triba doći danas, sutra, preksutra... u ponedjeljak mi je vaditi betu. Jedino sto osjećam je menstrualna bol, danima 
    Koji si dan od transfera? Jesi dobila Brevactide?

15. Veljača 2020. 08:34

maltezer

NeverGiveUp55
    Ne kasni mi. Triba doći danas, sutra, preksutra… u ponedjeljak mi je vaditi betu. Jedino sto osjećam je menstrualna bol, danima
    Koji si dan od transfera? Jesi dobila Brevactide?

Da ni meni ne kasni,treba doc za 4 dana,iman neke simptome tipa danima vec osjecam pritisak u donjem djelu(maternica) i zna me bolit donji dio leda i glava ć, i u zelucu imam mucnine al nisu klasicne nego ono nerviza mucnina neznan uopce kako bi opisala taj osjecaj... Nisam jos bila kod ginica sacekat cu par dana pa cu vidit kako ce se odvijat situacija.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.