https://ibb.co/WPhBM3y
Pogledajte link i sliku, jel to to cure? Mene su uzasno bunile Clearblue sjene a ovo je nakon 4 dana kasnjena s jutarnjom mokracom 🤱
Itekako :) cestitam :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam ga radila nakon što sam se testirala i trakicom i klasičnim clearblue testom na kojem su se vidjele sjene pa ti ostane onaj osjećaj sumnje. Napravila sam ga 1 dan prije očekivane m i pokazao mi je + 1-2. Meni je to nekako bilo rješenje za procjene kačine crtica
Jesi radila sa prvim jutarnjim?
Aaaaa bas mi je drago ❣
I ja sam ga opet radila sa jutarnjom mokracom i pozitivan je za manje od minutu 🙊🙊🙉 tko ce docekat slj ponedjeljak za pregled ginekologa 😱😱
Superrr😊 joj ja dobila termin tek 13.3. Ali su mi potvrdili trudnocu takodje iz urina.
Ja sam ga radila nakon što sam se testirala i trakicom i klasičnim clearblue testom na kojem su se vidjele sjene pa ti ostane onaj osjećaj sumnje. Napravila sam ga 1 dan prije očekivane m i pokazao mi je + 1-2. Meni je to nekako bilo rješenje za procjene kačine crtica
Da, s prvon jutarnjom mokraćom uvijek radim
Da, s prvon jutarnjom mokraćom uvijek radim
Ja sam vise luda, vidila si ono kad sam stavila bila je sjena dan nakon bila je malo jaca sjena a jucer i prekjucer imam smedi iscjedak, a menstruacija mi danas treba doc... Ludaaaaa samm
Pozdrav,
nova sam ovdje. Testic radjen 3 dana prije ocekivane m., prvi jutarnji urin. Ne znam sto bih mislila, je li to - ili jedva vidljiv, blagi +?
Sorry, cini se da je prevelik format fotke, ne uspjevam ju ubaciti u post..
Sortiraj odgovore
Najstariji