Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tamica0002
    18. Veljača 2020. 14:13

https://ibb.co/WPhBM3y
    Pogledajte link i sliku, jel to to cure? Mene su uzasno bunile Clearblue sjene a ovo je nakon 4 dana kasnjena s jutarnjom mokracom 🤱

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 14:26

Itekako :) cestitam :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

18. Veljača 2020. 14:40

Ketty1309

Ja sam ga radila nakon što sam se testirala i trakicom i klasičnim clearblue testom na kojem su se vidjele sjene pa ti ostane onaj osjećaj sumnje. Napravila sam ga 1 dan prije očekivane m i pokazao mi je + 1-2. Meni je to nekako bilo rješenje za procjene kačine crtica

Jesi radila sa prvim jutarnjim? 

• TamaraS
    18. Veljača 2020. 21:43

tamica0002

Aaaaa bas mi je drago ❣
    I ja sam ga opet radila sa jutarnjom mokracom i pozitivan je za manje od minutu 🙊🙊🙉 tko ce docekat slj ponedjeljak za pregled ginekologa 😱😱

Superrr😊 joj ja dobila termin tek 13.3. Ali su mi potvrdili trudnocu takodje iz urina. 

Ketty1309
    18. Veljača 2020. 23:01

NeverGiveUp55

Ketty1309

Ja sam ga radila nakon što sam se testirala i trakicom i klasičnim clearblue testom na kojem su se vidjele sjene pa ti ostane onaj osjećaj sumnje. Napravila sam ga 1 dan prije očekivane m i pokazao mi je + 1-2. Meni je to nekako bilo rješenje za procjene kačine crtica

Da, s prvon jutarnjom mokraćom uvijek radim

19. Veljača 2020. 07:03

Ketty1309

NeverGiveUp55

Ketty1309

Da, s prvon jutarnjom mokraćom uvijek radim

Ja sam vise luda, vidila si ono kad sam stavila bila je sjena dan nakon bila je malo jaca sjena a jucer i prekjucer imam smedi iscjedak, a menstruacija mi danas treba doc... Ludaaaaa samm

• SKY17
    01. Ožujak 2020. 09:53

Pozdrav, 
    nova sam ovdje. Testic radjen 3 dana prije ocekivane m., prvi jutarnji urin. Ne znam sto bih mislila, je li to - ili jedva vidljiv, blagi +?

• SKY17
    01. Ožujak 2020. 09:56

Sorry, cini se da je prevelik format fotke, ne uspjevam ju ubaciti u post..

Pipin
    01. Ožujak 2020. 09:59

Odi na ibbo.co i stavi onda ovdje link

• SKY17
    01. Ožujak 2020. 10:08

https://ibb.co/CQFp25L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.