Mala n cestitam trudna si🥰
Simptomi nakon ovulacije ,jesi ista osjetila?
Kolko godinanimas🥰🥰🥰
Marinalin, hvala, joj nadam se da je 🤗🥰😍
34 god, radila sam ovulacijske testove i znam da je ovulacija bila 27.2. ali nisam nista osjetila do unazad par dana, kad tu i tamo neki kratkotrajni grc u jajnicima.
👩 36 god - sve ok
🧑 35 god - oligoteratozoospermia
Vinogradska
Hormoni ✅
Brisevi ✅
08/19 prirodna trudnoća, blighted ovum, kiretaža
05/21 🧑 operacija varikokele, rezultati spermiograma nisu se poboljšali
preporuka ICSI
u čekanju postupka, trebao biti 01/22
postupak 06/22 poliklinika Škvorc, vraćene 2 trodnevne; beta 25.6. - 124.4; 27.6. - 274.7
čekamo 1.UZV: 20.7.
Ja imam 36 god i 6mj radimo na bebi i nista
Kolko je vama trebalo za ovaj plusic??jesi radila pretrage?prva beba?
A kad si imala odnos na dan O ili?svako iskustvo volim cut..
Ma to je super sjena i ponovi test opet sutra da se opet uvjeris y🥰🥰
A kad si imala odnos na dan O ili?svako iskustvo volim cut..
Ma to je super sjena i ponovi test opet sutra da se opet uvjeris y🥰🥰
Marinalin, imala sam mirenu-spiralu, koju sam izvadila prosle godine u 6 mj i u 8 mj ostala trudna, ali slijedio je spontani. Morali smo pricekati kraj godine i znaci sad 2 mj radimo na bebici. Koristim ovulacijske testove i skeniram ih u mob, ima aplikacija koja tocno kaze koji daj je visoka razina i kad je po vrijednosti lh nastupila ovulacija. Meni je pokazala ovulaciju 26.2., par sati iza toga smo imali odnos, pa dva dana iza. I evo sad mi kasni 4 dana. Nadamo se da se primilo.
Nismo radili nikakve dodatne pretrage, jer su nam nakon spontanog rekli da je to znak da je s nama sve ok, medutim da je to "normalno" i da nema potrebe za dodatnim pretragama.
Drzim 🤞 da i vi ubrzo vidite svoj plusic 🥰. A koristis ovulacijske testove ili nesto slicno?
👩 36 god - sve ok
Vinogradska
Hormoni ✅
Brisevi ✅
preporuka ICSI
postupak 06/22 poliklinika Škvorc, vraćene 2 trodnevne; beta 25.6. - 124.4; 27.6. - 274.7
Koristim O trakice 5mj
Obavila hormone,prohodnost jajovoda prije 10 dana,muz spermiograf i sve super.
Prije 2mj mi vidila na redovnoj kontroli da imam zuto tijelo da je prosla O al jos nista od trudnoce😏
Uvijek mislim da kako sam starija i imam 36god da ce mi trebat dugo
Al kad cujem tebe da imas 34god i tako brzo si trudna odma si mi dala nadu🥰🙏🏽
Uvijek mislim da kako sam starija i imam 36god da ce mi trebat dugo
Al kad cujem tebe da imas 34god i tako brzo si trudna odma si mi dala nadu🥰🙏🏽
Marinalin, samo da javim, nocas sam prokrvarila 😢😞, al nastavljamo dalje, ne predajem se, jednom ce se primiti 🤞🙏. Nemoj tako razmisljati, pokusaj misliti pozitivno. Svi nalazi pokazuju da je sve ok, probaj se opustiti. Znam da je tesko jer silno zelis. Kao i ja. Ali bit ce sve ok, vjerujem i drzim fige.
A jel pokazuju ovulacijski testovi porast lh i ovulaciju?
👩 36 god - sve ok
Vinogradska
Hormoni ✅
Brisevi ✅
preporuka ICSI
Daj ne zezaj me dobila si???
Pa to je onda bila biokemijska trudnoca sigurno.
Zacela si a se nije implantirao na zid jer imala si bas crticu.
To se cesto dogada curama po forumima.
Znaci da mozes ostat trudna👍
Pratim draga i uvijek imam pik,bude testna crtica tamnija od ove glavne,i ginekologica mi nedavno kazem ti vidila na ultrazvuku zuto tijelo.
Samo nekome treba duze da zatrudni jbg🤦♀️
Daj ne zezaj me dobila si???
Pa to je onda bila biokemijska trudnoca sigurno.
Zacela si a se nije implantirao na zid jer imala si bas crticu.
To se cesto dogada curama po forumima.
Znaci da mozes ostat trudna👍
Pratim draga i uvijek imam pik,bude testna crtica tamnija od ove glavne,i ginekologica mi nedavno kazem ti vidila na ultrazvuku zuto tijelo.
Samo nekome treba duze da zatrudni jbg🤦♀️
Da, dobila sam i inace nemam bolne, al ovaj put bas boli i fizicki i psihicki. Ocito je bila biokemijska, iako je prvo krenulo samo smeckasti iscjedak i par zilica i mislila sam da je to od pucanje sitnih zilica tokom sirenja maternice, rekla mi frendica da je tak bilo njoj u pocetku trudnoce i malo me to primirilo. Al iza toga je uslijedila bas krv, tako da nista od ovog puta.
Al u nazad mjesec dana, bilo je dosta stresa oko mene, pa mozda je to razlog. Al vidjet cemo...nastavljamo dalje.
Joj draga stvarno se nadam da ce se i vama ubrzo primiti 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 , nema nikakvih razloga, zdrastvenih, da do toga ne dode. Samo ono, sto sam vec toliko puta cula i procitala, treba se nekako opustiti i cim prestanes biti opterecen, jednostavno se dogodi ❤️. Vjeruj i bit ce ❤️. Nadam se ubrzo vidjeti tvoj + kao i moj, i to velik ko kuca.
👩 36 god - sve ok
Vinogradska
Hormoni ✅
Brisevi ✅
preporuka ICSI
Cure nadam se da cete brzo uspjeti! Ja sam prvi put ostala trudna s 37 godina, bez puno razmisljanja i PCOS. Ciklus sam si regulirala s Evinim kapima nakon sto sam odustala od svih hormonalnih terapija, mozda su i one pridonijele :)
Sortiraj odgovore
Najstariji