Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?
To se i meni desilo 🙂 napravila pricekala nista, otisla spavat nakon 2 sata uzela kao ma da vidim i da ga bacim. A ono blijeda blijeda crtica. Otisla kupit digitalni i odmah pokazao +2-3 tj 🙂
NeverGiveUp55
Ne kasni mi. Triba doći danas, sutra, preksutra… u ponedjeljak mi je vaditi betu. Jedino sto osjećam je menstrualna bol, danima
Koji si dan od transfera? Jesi dobila Brevactide?
I sad imam problem jutros sam opet radila test nestrpljivist na vrhuncu,radila sam al nije bija lrvi jutarnji urin, ngo nakon kave sam ga radila i negativan rastavim ga i vidim opet laganu crticu ajme luda sam vise... Nadam se samo da nece doc... Pokusat cu na dan kad trebam dobit pa cemo vidi uffff
Ma mi nismo normalne s tim testovima 😂
Da je moći biti strpljiv i jednostavno pričekati menstruaciju ili betu 😬
Ja sam pukla ko kokica
Ja samo sto ne dobijem, svaki tren će 😕
Hahaa bas nismo normalne, buni me sve to viruj mi... Neman uooce simptome za mjesecnicu koje inace imam... Pa san sva zbunjena, i onda o i testovi tocno da covik poludi 🤦♀️😂
Glavu gore mozda i ne dode❤️
Blago tebi, imas se čemu nadati! Nadam se da će ti se posrećiti ! 🙏🏻
Ja imam sve dobro poznate simptome
Blago tebi, imas se čemu nadati! Nadam se da će ti se posrećiti ! 🙏🏻
Ja imam sve dobro poznate simptome
Nema odustajanja draga, ide novi mjesec onda zaskoci muza i nema odmora 😘❤️
Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?
To se i meni desilo 🙂 napravila pricekala nista, otisla spavat nakon 2 sata uzela kao ma da vidim i da ga bacim. A ono blijeda blijeda crtica. Otisla kupit digitalni i odmah pokazao +2-3 tj 🙂
https://ibb.co/5F38s7v
Meni je ovakva bila kada sam se pribudila i pogledala,malo pre sam radila opet clearblue i nista ni jedna crtica i sada ne znam sta da mislim vise me nervira sve to😅
https://ibb.co/ZNSgShd evo i druge
Čekaj, nisam dobro shvatila? Ovo su one nakon dva sata slike?
Onda ne znam jeli dobro... stavi današnju
Sortiraj odgovore
Najstariji