Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?
To se i meni desilo 🙂 napravila pricekala nista, otisla spavat nakon 2 sata uzela kao ma da vidim i da ga bacim. A ono blijeda blijeda crtica. Otisla kupit digitalni i odmah pokazao +2-3 tj 🙂

NeverGiveUp55
Ne kasni mi. Triba doći danas, sutra, preksutra… u ponedjeljak mi je vaditi betu. Jedino sto osjećam je menstrualna bol, danima
Koji si dan od transfera? Jesi dobila Brevactide?
I sad imam problem jutros sam opet radila test nestrpljivist na vrhuncu,radila sam al nije bija lrvi jutarnji urin, ngo nakon kave sam ga radila i negativan rastavim ga i vidim opet laganu crticu ajme luda sam vise... Nadam se samo da nece doc... Pokusat cu na dan kad trebam dobit pa cemo vidi uffff
Ma mi nismo normalne s tim testovima 😂
Da je moći biti strpljiv i jednostavno pričekati menstruaciju ili betu 😬
Ja sam pukla ko kokica
Ja samo sto ne dobijem, svaki tren će 😕
Hahaa bas nismo normalne, buni me sve to viruj mi... Neman uooce simptome za mjesecnicu koje inace imam... Pa san sva zbunjena, i onda o i testovi tocno da covik poludi 🤦♀️😂
Glavu gore mozda i ne dode❤️
Blago tebi, imas se čemu nadati! Nadam se da će ti se posrećiti ! 🙏🏻
Ja imam sve dobro poznate simptome
Blago tebi, imas se čemu nadati! Nadam se da će ti se posrećiti ! 🙏🏻
Ja imam sve dobro poznate simptome
Nema odustajanja draga, ide novi mjesec onda zaskoci muza i nema odmora 😘❤️
Zdravo svima imam pitanje za vas..Imala sam nezasticene odnose 12.01 i tih dana i sada imam jako bolne i osetljuve grudi,stalno sam umorna i stalno mi se spavaa i non stop samo jedem i neka probadanja u stomaku..Radila sam test pre 4 dana u vecernjim satima i pojavila se jako bleda crta koju sam saml ja videla i ponovila sam test juce isto oko 6 7 uvece cekala nekih 2 min i bacila ga i zaspala kada sam se probudila pogledala ga opet i pojavila se i druga crta..Sada me zanima da li je trudnoca u pitanju ili ne?
To se i meni desilo 🙂 napravila pricekala nista, otisla spavat nakon 2 sata uzela kao ma da vidim i da ga bacim. A ono blijeda blijeda crtica. Otisla kupit digitalni i odmah pokazao +2-3 tj 🙂
https://ibb.co/5F38s7v
Meni je ovakva bila kada sam se pribudila i pogledala,malo pre sam radila opet clearblue i nista ni jedna crtica i sada ne znam sta da mislim vise me nervira sve to😅
https://ibb.co/ZNSgShd evo i druge
Čekaj, nisam dobro shvatila? Ovo su one nakon dva sata slike?
Onda ne znam jeli dobro... stavi današnju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji