Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malalana
    09. Studeni 2018. 15:24

Ali i muz mi je super, kaze on kao sta se brines toliko, ici cemo koliko možemo, nemas sta izgubiti, sad mi je kao vec super s njim, s bebom bi bilo jos bolje, ali i ako nema bebe opet imam njega. I mislim da je u pravu :-)

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Bluegirl
    09. Studeni 2018. 19:13

Moj ti je isto takav. Neki put me tak zivcira kad ima tak smirene komentare na neku stresnu situaciju. Ja ludim a on smireno. I on je isto tak reko idemo pa ak ne uspijemo imamo jedan drugog i to ce nam bit dovoljno. Iako sam ja razmisljala i o posvajanju. Tu se slazemo da bi al ne znam dal imamo mogucnosti i dal ispunjavamo sve uvjete kaj traze.

malalana
    09. Studeni 2018. 20:03

Haha baš je i meni tako, nekad mi nije jasan, ali on kaze da si je jednostavno tako posložio u glavi...

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

swift3
    09. Studeni 2018. 20:06

malalana

Da da, danas poslala nalaz u Petrovu i odmah mi javili da samo ponovim sve od prvog ciklusa, dodjem na ultrazvuk i idemo dalje… A ja joj moram svoju glavu srediti :-)

Malalana, ovo mi je jako zanimljivo za čuti. Ja sam isto u Petrovoj i nakon što sam im poslala nalaz bete su me tražili uputnicu. Onda sam morala do svog ginekologa i naručit se. Javili su mi termin pregleda i sada čekam taj pregled. Ja sam isto mislila da ću samo ponoviti sve od zadnjeg puta i doći na sljedeću inseminaciju. Sad mi nije jasno kako si ti bez druge uputnice uspjela nastaviti proceduru? Jer ovaj pregled koji čekam mi totalno nema smisla. Samo gubim vrijeme...

malalana
    10. Studeni 2018. 08:14

Moram i ja donijeti opet D1 uputnicu, ali mi je doktor rekao da ju donesem na pregled, znaci da dodjem opet 11 dan na ultrazvuk i donesem ju rada. Jer ja se ni prvi puta nisam narucila na ultrazvuk nego samo na onaj inicijalni pregled, a onda mi je on rekao da dodjem 11 dan s D1 uputnicom. Sad mi valjda ne treba taj prvi pregled kad zna sta mi je, mislim bar da je za to...

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

malalana
    10. Studeni 2018. 08:55

swift3

malalana

Da da, danas poslala nalaz u Petrovu i odmah mi javili da samo ponovim sve od prvog ciklusa, dodjem na ultrazvuk i idemo dalje… A ja joj moram svoju glavu srediti :-)
    Malalana, ovo mi je jako zanimljivo za čuti. Ja sam isto u Petrovoj i nakon što sam im poslala nalaz bete su me tražili uputnicu. Onda sam morala do svog ginekologa i naručit se. Javili su mi termin pregleda i sada čekam taj pregled. Ja sam isto mislila da ću samo ponoviti sve od zadnjeg puta i doći na sljedeću inseminaciju. Sad mi nije jasno kako si ti bez druge uputnice uspjela nastaviti proceduru? Jer ovaj pregled koji čekam mi totalno nema smisla. Samo gubim vrijeme…

Ne znam ima li veze to sto nisam iz Zagreba, a ni baš blizu (Slavonija)

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

swift3
    10. Studeni 2018. 13:15

Pa tak sam i ja, isla na inicijalni pregled dobila sve informacije i mislila da je to to. No eto, opet me ceka inicijalni pregled 
    Mislim da nema veze di zivis, vec da je do doktora. Ti si kod tog Tomicica? 
    Mozda ima neko novo saznanje spektakularno koje mi zeli reci prije nego nastavimo dalje.
    Vidjet cemo :)

summer4
    10. Studeni 2018. 14:20

Bluegirl

Moj ti je isto takav. Neki put me tak zivcira kad ima tak smirene komentare na neku stresnu situaciju. Ja ludim a on smireno. I on je isto tak reko idemo pa ak ne uspijemo imamo jedan drugog i to ce nam bit dovoljno. Iako sam ja razmisljala i o posvajanju. Tu se slazemo da bi al ne znam dal imamo mogucnosti i dal ispunjavamo sve uvjete kaj traze.

Evo dosla i meni..al jos nije onak skroz samo crvena,al nje vise samo iscjedak..dal je to normalno?🤔
    A moj muz isto tako..nekad si mislim da njega neuspjeh toliko i ne pogadja ko mene(znam da nije tako,al nekad mi bas ostavi takav dojam)..meni uvijek govori nemoj plakat,bit ce sve u redu,sta ima veze,ako sad nije uspjelo,uspjet ce drugi put,nemoj plakat,nemozes nista promijenit,molim te samo nemoj plakat,radit cemo to toliko dugo dok ne uspijemo...i uvijek tako...pa se pitam,pa kako,pa odakle mu taj toliki optimizam,mislim svaka mu cast,al pa kako ima snage,di uzima toliki optimizam? 
    Al ne mogu rec da mi nije ogromna podrska..i u tom momentu me mozda i zivciraju te njegove rijeci i taj optimizam,al dok ohladim malo onda tek shvacam koliko mi zapravo te njegove rijeci znace..❣

malalana i meni je bas drago da si se ipak dalje odlucila boriti🤞🤞💪💪💪

malalana
    10. Studeni 2018. 14:41

swift3

Pa tak sam i ja, isla na inicijalni pregled dobila sve informacije i mislila da je to to. No eto, opet me ceka inicijalni pregled
    Mislim da nema veze di zivis, vec da je do doktora. Ti si kod tog Tomicica?
    Mozda ima neko novo saznanje spektakularno koje mi zeli reci prije nego nastavimo dalje.
    Vidjet cemo :)

Da ja sam kod njega... Kad ides opet?

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

malalana
    10. Studeni 2018. 14:42

summer4

Bluegirl

Evo dosla i meni..al jos nije onak skroz samo crvena,al nje vise samo iscjedak..dal je to normalno?🤔
    A moj muz isto tako..nekad si mislim da njega neuspjeh toliko i ne pogadja ko mene(znam da nije tako,al nekad mi bas ostavi takav dojam)..meni uvijek govori nemoj plakat,bit ce sve u redu,sta ima veze,ako sad nije uspjelo,uspjet ce drugi put,nemoj plakat,nemozes nista promijenit,molim te samo nemoj plakat,radit cemo to toliko dugo dok ne uspijemo…i uvijek tako…pa se pitam,pa kako,pa odakle mu taj toliki optimizam,mislim svaka mu cast,al pa kako ima snage,di uzima toliki optimizam?
    Al ne mogu rec da mi nije ogromna podrska..i u tom momentu me mozda i zivciraju te njegove rijeci i taj optimizam,al dok ohladim malo onda tek shvacam koliko mi zapravo te njegove rijeci znace..❣

malalana i meni je bas drago da si se ipak dalje odlucila boriti🤞🤞💪💪💪

Lako nama dok imamo njih 😄

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.