Ah blue nezz sta da ti kazem,ja sam za danas ocekivala da ce krenut ful crveno cim ustanem dok prvi put piskim al nista..eto,tako da me bas zivcira🙄🙄
Pa m i je tu samo da nas zivcira 🤣 mene boli trbuh sve jace i jace. Al ne zelim niti pit tabletu niti na wc. Prihvatim minus na testu al to kad procurim to me dotuce. Onda se isplacem pa mi bude lakse. Nekak se uvijek nadam da je mozda prerano pa bude minus i da ima jos sanse al kad procurim znam da je kraj.
Ja sam se vec jucer isplakala😑
I znam kak je to,i mene isto posebno pogodi dok procurim🙁
Ja nemam nikakve bolove dolje..samo me sise jos uvijek bole..ahhhh,izludit cu vise..ak misli doc nek dodje vec jednom🙄🙄
Ja izvadila betu odavno a ovog cuda odvratnog jos nema...
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Ja izvadila betu odavno a ovog cuda odvratnog jos nema…
Kolko utrogestana il tak neceg si koristila? Neke cure kazu da su po 5 dana cekale da dobiju nakon kaj su prestale koristit utrogestane. Moze bit da ces i ti tak.
Vjerovatno da, koristila sam 3×2
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Da da, danas poslala nalaz u Petrovu i odmah mi javili da samo ponovim sve od prvog ciklusa, dodjem na ultrazvuk i idemo dalje... A ja joj moram svoju glavu srediti :-)
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Drago mi je da ces ipak probat opet 😁 najtezi je posao sredit svoje misli i poslozit si u glavi sve nakon neuspjeha. Ja sam isto pomislila da cemo vratit ovu blasticu kaj je ostala pa ako ne uspijemo odustat od svega. Al vec danas sam se predomislila. Tesko se nosit s tim ali mislimda nismo ni svjesne koliko smo jake. Mozemo mi sve to dok ne docekamo nase mrvice 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji