Bas mi je zao...🙁
Neznam koje rijeci bi nasla da te utjesim,uzasno mi je zao😢
Nadam se da neces dobit i da ces svejedno morat betu vadit i da ce nas sve iznenaditi🤞
Oh draga nemoj tako,borit cemo se do kraja..mozemo mi to,jake smo💪❤
Joooj mene je sad jos vise strah,ako nije tebi uspjelo koja nemas dijagnozu kako ce onda meni 🤔😟
Ma ja ne znam sta da mislim o tim dijagnozama, sve vise cujem slucajeva da je s ljudima sve ok a ne ide, a opet ima teskih koji uspiju, treba biti jak, ja sam iznenadila sama seba koliko sam slaba zapravo, raspala se jucer nakon prvog pokušaja i bula bijesna na sve one oko mene i njihovo "a joj, zao mi je", ma sta ti je zao kad ne znas kak je... Ali eto, dopustila sam si da budem ljuta...
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Meni je najgore kaj oko mene svi trudni. I kazem svi me tak gledaju a ni ne znaju kolko problema imamo i da nam se nikak ne uspijeva posrecit. Sva sreca da nam roditelji ne znaju jer da mi jos oni idu nesto govorit mislim da bi pukla. Frendica komentira pa kak... e a ona se samo pogleda s likom i zatrudni. Nemoj ti meni pa kak. Nisu svi te srece da zatrudne kad si isplaniraju. Kao sto vidite i ja sam prilicno ljuta i frustrirana. Iskreno i meni je zao kaj sam nekim ljudima rekla jer mi se neda slusat sa pametovanje i oni standardno morate se opustit.
Summer nemoj bit sad negativna, tebi ce uspjet pa ces nam svima dat snage za daljnju borbu 😘
Summer nemoj bit sad negativna, tebi ce uspjet pa ces nam svima dat snage za daljnju borbu 😘
E kad si to sad spomenula...ne vjerujem🙁
Upravo sam bila piskiti i na wc papiru(nakon brisanja) je bilo malo tragova (stare) krvi,smedje...jel bilo nekoj tako?
Dal mi to vec sad dolazi menstruacija?? Bas se uzasno bojim😢😢
Bluegirl oprosti,ja bi tebe trebala tjesit zbog tvog rezultata i bodriti te da ce ipak mozda beta drugacije pokazat..a ja sam sad pocela gnjavit sa svojim novim problemom i strahom🙁
Ma dajj pa zato smo tu da nama kazes brige i probleme. Tebi uvijek kad ne treba dode ranije ☹☹ nadam se da ce te ipak prevarit i da nece doc. Meni do sad nije apsolutno nista bilo ni na papiru ni na ulosku. Al eto cim nisam ujuteo stavila utrice poceo je iscjedak tako da cu dobit vjerojatno sutra. Rekla doktorica da nazovem prvi dan m i da se narucim za ultrazvuk na 10.dan m. Ovaj mjesec moramo u prirodni, znaci bez ikakvih tableta za zadebljavanje maternice. Ako maternica nije dobra odustaje se. A u stimulirani mozemo tek u 1.mj jer u 12.im labos vise nece radit ☹☹☹
Pa ja neznam vise sta je ovo...ubija me to...a bas sam se nadala😢
Evo ovo je 3.postupak i ja jos ni jednom nisam dosla do testa,a kamo li do bete,mislim da necu ni sad..zasto je tako? Zasto mi kasni i ne dolazi dok ju trebam,a dok ne treba onda dolazi preerano??😞😞😞
Mozda ces imat vise srece u prirodnom 🤞
Ako ne,onda ce 2019 bit tvoja godina,mora bit🤞🤞😘😘😘
Stvarno mi je zao. Nadam se da mozda ipak nece bit m. Bas nas nece sreca 😟😟😟 najgore je kaj ne mozes ne nadat se a onda kad se ovak covjek razocara... stvarno treba puno snage za dalje. Divim se ovima kaj su vec godinama u tome. Ne znam kolko bi i kolko cu jos izdrzat.
Cure, nedajte se...ako sam dobro skuzila sve smo u tome godinu dana max...na zalost to moze potrajati. Ali ja sam nekako uvjerena da ce se dogoditi kad tad.
Imate pravo bit i razocarane i depresivne i tuzne, to je skroz normalno. Ali ne gubite nadu, ja mislim da samo treba biti uporan.
Ja sam dobila termin sljedeceg pregleda 27.11. Jedva cekam cuti sto mi novog imaju za reci. Onda mi slijedi jos jedna inseminacija u koju uopce ne polazem nade...ali nekako sam se pomirila da je to proces koji ce trajati. I nadam se da ce 2019.biti ta godina :)
Sortiraj odgovore
Najstariji