Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    08. Studeni 2018. 12:56

I ja se nadam da ce 2019.bit nasa godina. Svi tamo u klinici govore kak smo mladi a na kraju bum tam docekala četrdesetu i jos nebum trudna 😂

malalana
    08. Studeni 2018. 13:49

Ma hoce, ja sam se morala ispucati, a ne mogu na te sto mi govore opusti se i bit ce, pa sam vama... Naravno da se ne mozemo opustiti kad sve jako zelimo, ali bit ce sigurno 😄

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 14:07

Ja sam jucer poludila u pekarni kad mi je mama od bivse ucenice rekla da su mi se obrazi lijepo zaokruzili i sa smjeskom da dalje nece pricat. Moras bit pristojan a svasta bi joj mogla izgovorit. Mislim da cu izbjegavat tu pekarnu kad ona radi. Ne kuzim da svi al ono SVI komentiraju nesto kaj ih se ni najmanje ne tice. Danas sam morala zbrisat iz skole jer mi je frendica rekla da me jedna kolegica trazi da me pita kaj sam tuzna. Hrpetina baba na jednom mjestu s kojima uvijek moras bit super jer ti inace nedaju mira. Dode mi se sve steram u pm i odem cuvat ovce na Velebit. 

summer4
    08. Studeni 2018. 14:35

Doci ce jos danas ili sutra,vec se pojacalo ovo sranje🤬🤬🤬
    Bluegirl znam kako ti je sta se toga tice i ja sam se puno udebljala i neznam kako i kad cu to skunut🙄🙄🙄
    Ja sad moram seki i prijateljicama javit da nije ni ovaj put uspjelo ,nekako mi se neda bas,al moram...i prijateljicama cu odmah rec da nista neznam kad cu u sljedeci postupak da se postedim sljedeceg javljanja losih rezultata..😏

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 14:53

Mislim da mi ne treba pomoc da mi uskoce frendice kad trebam otic ranije ili me zamijenit da im nebi bi ja vise nista pricala. Tesko mi je al jos mi teze pada javljat okolo negativne rezultate

malalana
    08. Studeni 2018. 15:00

Hahaha, to nismo mi to su nasi hormoni 😄 

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

summer4
    08. Studeni 2018. 16:07

Bluegirl

Mislim da mi ne treba pomoc da mi uskoce frendice kad trebam otic ranije ili me zamijenit da im nebi bi ja vise nista pricala. Tesko mi je al jos mi teze pada javljat okolo negativne rezultate

Evo dosla je🤬🤬🤬

malalana
    08. Studeni 2018. 16:19

summer4

Bluegirl

Evo dosla je🤬🤬🤬

😣

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 17:44

malalana

Hahaha, to nismo mi to su nasi hormoni 😄

Ahahahahahaha 😁😁😁😁

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 17:45

summer4

Bluegirl

Evo dosla je🤬🤬🤬

☹☹☹☹🙁 pa ne mogu vjerovat. Kak nas nece sreca. Pitam se cijeli dan kaj smo skrivile onome gore ili kome vec da nas nece i nece 😟😟😟😟😟 drz se draga 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.