Prva,na sv.duhu sam bila,dobila stopericu brevactid, pa su mi rekli da je sigurnije nakon 3 tjedna vaditjer ona u sebi sadrži hcg pa kao ako se ranije vadi da moze biti lazno pozitivna a ovako je kao sigurno,sad ne znam nisam opce pametna..
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Prva,na sv.duhu sam bila,dobila stopericu brevactid, pa su mi rekli da je sigurnije nakon 3 tjedna vaditjer ona u sebi sadrži hcg pa kao ako se ranije vadi da moze biti lazno pozitivna a ovako je kao sigurno,sad ne znam nisam opce pametna..
Moram samo nadodati iz iskustva. Primila sam jedno 6 puta u zivotu stopericu i svaki put vec 14 dana od davanje stoperice ona je izasla iz tijela. I na 15 dan od nje beta je bila 0,0 Tako da ne treba cekati 3 tjedna sigurno.
Bok svima :)
Bila sam na inseminaciji 21.9 i dobila sam Utrogestan. Zanima me jel normalno da me od 21.9 svaki dan probada u predjelu jajnika? Nije to nikakva bol nego jednostavno probadanje kao pred menstruaciju i jos me uz to bole bradavice. Zvala sam bila bolnicu u kojoj sam to radila ali oni su mi rekli da sam ovulirala i ako ce me boliti jako da odem na hitnu ginekološku. Ne vjerujem da me i tjedan dana kasnije probada jer sam ovulirala? 🤔 Ima neka iskustva mozda?
Samo da prijavim, na kontroli vide 8 JS, ali sad se brinem a ne puknu ili im se nešto ne desi loše :) U ponedjeljak opet kontrola pa Boze dragi valjda i punkcija. Do tada na još malo Gonala i Cetrotide
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Pozdrav, ja sam muskarac koji je spreman donirati spermu. Slobodno se javite na mail donator@mailfence.com.
Sortiraj odgovore
Najstariji