Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    08. Studeni 2018. 18:07

Neznam ni sama...ahh😑😑😑
    Sjecas se kak me zezala poslije 2.inseminacije?
    E tak je i sad opet...sad je ima sad je nema🤬🤬

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 18:43

Ma ne znam kaj bi rekla. Bas ne mogu vjerovat kak nas nece. Ak je pocelo nesto doci ce samo ne moze odmah. Mora nas jos malo zezat. Ja sad trazim prirodne nacine za zadebljavanje endometrija. Imam 10ak dana kad dobijem da se natrpam sa svacim da bude dobre debljine.

summer4
    08. Studeni 2018. 19:21

Hahahaha natrpam sa svacime,bas si me naamijala sad😂😂
    I ja sam citala da je ananas dobar,al opet ga ne smijes previse konzumirat🤔

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 19:28

Ananas skoro pa opce ne smijem iako ga OBOZAVAM jer me zeludac uzasno pocne bolit. Napisala je jedma cura da je njoj sok od cikle ful pomogo tak da cu odmah sutra to ic kupit pa nek se nade. A ananas tu i tam malo. 

summer4
    08. Studeni 2018. 19:54

👍 
    Ja jos nisam procurila,al sam prestala s progesteronom...jel to ok?🤔

Bluegirl
    08. Studeni 2018. 20:01

A ne znam. Ja sam tek nakon testa prestala s progesteronom. Mozda bolje da stavis jos dok ne napravis test ilo stvarno procuris. Za svaki slucaj.

summer4
    08. Studeni 2018. 20:47

Ok..tnx..al ovaj iscjedak pocinje bit sve vise crven tako da mislim da je to to i da nema vise nade🙄

ladyluu88
    08. Studeni 2018. 22:14

Curee doci ce i nase vrijeme:) bar se nadam..
    A sto se tice endometrija,mogu za 90% slucajeva garantirati da pomaze najvise 3 mj da pijes konopljika(vitex) cps i vrkuta caj..meni je endome.super i upravo.zbog toga..
    Mozes i manje ali u vecini slucajeva je bass pomoglo..

• victoria
    08. Studeni 2018. 23:23

Bas mi je zao... toliko negativnih vjesti.... 
    Bluegirl neznam sto da ti kazem... jako mi je zao, zaista sam vjerovala u pozitivan tvoj test 😣

Bluegirl
    09. Studeni 2018. 05:33

Ladyluu88 hvala. Nisam uopce razmisljala o tome prije. Mogla s vec krenut s cajem il necim. Odlucila sam kupit sok od cikle i pocet to pit. Muz kaze da nema sanse da cu ja to popit jer okus nije bas nesto a ja stvarno ne mogu progutat nesto kaj mi nije fino odmah mi vraca. Al imam sad kratko vrijeme da to probam pa ako se odustane od transfera do sijecnja imam vremena pocet s necim drugim 😊
    Victoria i ja sam nekak mislila da bude al nista. Znali smo da su sanse male, manje nego kad se vrati blastocista al nema veze. Nije mi svejedno zao kaj smo tak odlucili. Sad me vise brine taj endometrij. Al nadam se da bu i to ok. 🤞
    Summer meni samo smedari. I to ful slabo. Tu i tam me zaboli pa pomislim sad ce doc al nista jos. Al ipakk sam ovaj put koristila vise utrica. Nek dode sutra i ja zadovoljna. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.