A moguce da je onda za endometrij jer mi je rekla da je tanak…dobila sam da pijem 3×1…
Si dobila odmah onak 3×28 pakdobila jednu kutinicu
Dobika jednu kutijicu koja ima neke brojeve po sebi ogrugla..i moram piti tri pita na dan po jednu.
Moja ima dane..ti brojevi su ti mozda datumi draga pa moras po datumu uzimat ko ja po danu..
Moja ima dane..ti brojevi su ti mozda datumi draga pa moras po datumu uzimat ko ja po danu..
Rekli mi u ljekarni da se ne obazirem na te brojeve da uzimam normalno tri na dan..
Rekli mi u ljekarni da se ne obazirem na te brojeve da uzimam normalno tri na dan..
Oki 🤗
Summer isla sam u cetvrtak, trebali bi za tj dana bit gotovi. Provjeravam svaki da na egradjani. U sri cu zvati i da to provjerim.
Curkama svima drzim fige :)! Drzite se. Ja se malo odmaram od foruma..ali bez brige javim rez briseva.
Cure, koje nalaze trebam donjeti za inseminaciju? Idemo na firule, ja imam svoje nalaze spolnih hor, koje su uredu, muž mora ponovit spermiogram jer mu je nalaz od 5.mjeseca, dijagnoza: oligozoospermia. Jel treba briseve??
Pokušavamo već godinu i pol...
Summer vidis ti si bila u stimuliranom i dobila tablete za endometrij a ja ne mogu. 🤔sad se moram trpat ciklom. Kupila i za jest i sok za pit. Ajd sva sreca sok nije toliko los.
Sto se tice uzv ja sam isto bila na pocetku m i onda 9.ili 10.dan i tad mi je dala stopericu i rekla kad ce bit inseminacija.
Ana Donna ja sam morala obavit i provjeru prohodnosti jajovoda jer je to bitno za inseminaciju. Briseve mislim da moras napravit. Ne sjecam se tocno jer smo mi isli polako s tim jer smo se nadali da cemo prirodno uspjet. A i svatko radi drugacije tako da ti je najbolje pitat u bolnici kaj sve treba.
Netko je pitao za grceve... ja sam imala poslije inseminacije skoro cijelo vrijeme blage grceve. Sad poslije transfera ne do nekih 4 dana prije m. Onda je opet pocelo.
Cure..imala sam insem.31.10 i sutra bi trebala dobiti(po mom kalendaru) a doktor mi reklo da uradim betu u srijedu.
Sve me strah da dodje sutra vjestica a iskreno imam toliki strah od testa,..ono sto me zanima,od 7dana ovula.sam.imala svaki dan povremeno bolove u stomaku,kao grcevi mozda,ne znam vise ni sama,jel netko ima slicno iskustvo ?..inace sam nekad znala imati i pred menstruaciju ali kako pijem.vrkutu vise i ne.
Ne znam sta misliti ,..strah me.nadati se ;( a cim zaboli stomak mislim da cu ipak dobiti..heeelp 🙄😟😌😫
Sorry nisam popamtila ko je kaj napisao pa sam gore vec odgovorila za grceve. Ja sam ih imala. Razumijem te u potpunosti za test i betu. Al nesto ces morat docekat ili betu ili m. Nadam se da nece bit m nego veeeeelika beta 🤞🤞🤞
Bluegirl hvala na odgovoru...čitam sad postove, vidim da si prošla ivf, žao mi je da nije uspjelo...drzim tebi i summer i svim ostalim curama 🤞 nadam se da cemo dočekat nase bebice u novoj godini 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji