Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    12. Studeni 2018. 17:45

summer4

Mala_martina1990

A moguce da je onda za endometrij jer mi je rekla da je tanak…dobila sam da pijem 3×1…

Si dobila odmah onak 3×28 pakdobila jednu kutinicu

Dobika jednu kutijicu koja ima neke brojeve po sebi ogrugla..i moram piti tri pita na dan po jednu.

summer4
    12. Studeni 2018. 17:48

Moja ima dane..ti brojevi su ti mozda datumi draga pa moras po datumu uzimat ko ja po danu..

• Mala_martina1990
    12. Studeni 2018. 17:57

summer4

Moja ima dane..ti brojevi su ti mozda datumi draga pa moras po datumu uzimat ko ja po danu..

Rekli mi u ljekarni da se ne obazirem na te brojeve da uzimam normalno tri na dan..

summer4
    12. Studeni 2018. 18:35

Mala_martina1990

summer4

Rekli mi u ljekarni da se ne obazirem na te brojeve da uzimam normalno tri na dan..

Oki 🤗

• nemasekirancije
    12. Studeni 2018. 19:01

Summer isla sam u cetvrtak, trebali bi za tj dana bit gotovi. Provjeravam svaki da  na egradjani. U sri cu zvati i da to provjerim.
    Curkama svima drzim fige :)! Drzite se. Ja se malo odmaram od foruma..ali bez brige javim rez briseva. 

summer4
    12. Studeni 2018. 19:45

Drzim fige da bude sve ok❣
    Samo ti odmaraj🤗

Ana Donna
    12. Studeni 2018. 20:06

Cure, koje nalaze trebam donjeti za inseminaciju? Idemo na firule, ja imam svoje nalaze spolnih hor, koje su uredu, muž mora ponovit spermiogram jer mu je nalaz od 5.mjeseca, dijagnoza: oligozoospermia. Jel treba briseve?? 
    Pokušavamo već godinu i pol...

Bluegirl
    12. Studeni 2018. 20:33

Summer vidis ti si bila u stimuliranom i dobila tablete za endometrij a ja ne mogu. 🤔sad se moram trpat ciklom. Kupila i za jest i sok za pit. Ajd sva sreca sok nije toliko los. 
    Sto se tice uzv ja sam isto bila na pocetku m i onda 9.ili 10.dan i tad mi je dala stopericu i rekla kad ce bit inseminacija. 
    Ana Donna ja sam morala obavit i provjeru prohodnosti  jajovoda jer je to bitno za inseminaciju. Briseve mislim da moras napravit. Ne sjecam se tocno jer smo mi isli polako s tim jer smo se nadali da cemo prirodno uspjet. A i svatko radi drugacije tako da ti je najbolje pitat u bolnici kaj sve treba.
    Netko je pitao za grceve... ja sam imala poslije inseminacije skoro cijelo vrijeme blage grceve. Sad poslije transfera ne do nekih 4 dana prije m. Onda je opet pocelo. 

Bluegirl
    12. Studeni 2018. 20:36

ladyluu88

Cure..imala sam insem.31.10 i sutra bi trebala dobiti(po mom kalendaru) a doktor mi reklo da uradim betu u srijedu.
    Sve me strah da dodje sutra vjestica a iskreno imam toliki strah od testa,..ono sto me zanima,od 7dana ovula.sam.imala svaki dan povremeno bolove u stomaku,kao grcevi mozda,ne znam vise ni sama,jel netko ima slicno iskustvo ?..inace sam nekad znala imati i pred menstruaciju ali kako pijem.vrkutu vise i ne.
    Ne znam sta misliti ,..strah me.nadati se ;( a cim zaboli stomak mislim da cu ipak dobiti..heeelp 🙄😟😌😫

Sorry nisam popamtila ko je kaj napisao pa sam gore vec odgovorila za grceve. Ja sam ih imala. Razumijem te u potpunosti za test i betu. Al nesto ces morat docekat ili betu ili m. Nadam se da nece bit m nego veeeeelika beta 🤞🤞🤞

Ana Donna
    12. Studeni 2018. 21:13

Bluegirl hvala na odgovoru...čitam sad postove, vidim da si prošla ivf, žao mi je da nije uspjelo...drzim tebi i summer i svim ostalim curama 🤞 nadam se da cemo dočekat nase bebice u novoj godini 💓 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.