Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    11. Studeni 2018. 13:40

Ja moram u ponedjeljak zvat i rec da sam u subotu procurila i onda cemo vidjet dalje...al isto imam smrzlice pa cu cut sta kazu..
    Ja sam isla na dvije inseminacije i posto to nije uspjelo sad smo na ivf/icsi...
    Bluegirl jel tebi m sve normalno?🤔

Bluegirl
    11. Studeni 2018. 19:44

malalana

Sad cu zvucati glupo, ali kako to ide, prvo inseminacija pa onda kako dalje?

Na kaj tocno mislis?

Bluegirl
    11. Studeni 2018. 19:45

summer4

Ja moram u ponedjeljak zvat i rec da sam u subotu procurila i onda cemo vidjet dalje…al isto imam smrzlice pa cu cut sta kazu..
    Ja sam isla na dvije inseminacije i posto to nije uspjelo sad smo na ivf/icsi…
    Bluegirljel tebi m sve normalno?

Da sve normalno. Niti ne boli jace niti nemrem rec da ide jace. Zasto? Kak je tebi?

• nemasekirancije
    11. Studeni 2018. 20:17

Zao mi je summer i blue :( drzite se cure!!! Nemojte odustati, doci ce nase vrijeme!!!!! Ja eto cekam nalaze briseva, osjecam tjeskobu nazalost..nadam se sto god da je da je brzo rijesivo. 

malalana
    11. Studeni 2018. 21:16

Bluegirl

malalana

Sad cu zvucati glupo, ali kako to ide, prvo inseminacija pa onda kako dalje?

Na kaj tocno mislis?

Koji je postupak slijedeći?

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

summer4
    11. Studeni 2018. 22:09

malalana

Koji je postupak slijedeći?

Pa sve ovisi o dijagnozi,doktoru i vama..
    Bluegirl meni je puno slabija nego inace...inace prva 2 dana moram tampon svakih pola sata mijenjat,a sad bi ga bez problema mogla imat cijeli dan i nemam bolove(jeej) ko inace🤔🤔

summer4
    11. Studeni 2018. 22:12

nemasekirancije

Zao mi je summer i blue :( drzite se cure!!! Nemojte odustati, doci ce nase vrijeme!!!!! Ja eto cekam nalaze briseva, osjecam tjeskobu nazalost..nadam se sto god da je da je brzo rijesivo.

Nadam se da nije nista komplicirano i opasno..drzim ti 🤞 da nije nista strasno..kad su ti nalazi gotovi? Drzi se😚

Bluegirl
    11. Studeni 2018. 22:16

Malalana mozes ili ponavljat inseminaciju ili ic dalje. Sljedeci je ivf/icsi. Znaci nakon punkcije muz mora dat sjeme i onda na temelju toga odluce dal ce oplodit ivf-om ili icsi-jem. Icsi se koristi ako je mali broj spermija i ako je losija kvaliteta. Tak je nama rekla doktorica. I to je ti to. To ponavljas il dok ne poludis i puknes il dok ne uspijes 😂😂
    Summer blago tebi. Meni sve normalno. U zadnjih par mjeseci mi je uvijek isto bez obzira dal koristila utrice ili ne. 

hejbaburibu
    12. Studeni 2018. 06:55

Drage sve, žao mi je što morate prolaziti sve ispočetka i držim fige da idući postupak biti dobitan!!!
    Ni kod mene nema dobrih vijesti: nakon terapije Gonalima nema ravijenih folikula, sve nešto sitno  tako da ću i ja čekati idući ciklus u nadi da ću bolje odreagiati na terapiju. 
    Da li znate mogu li odbiti preporučen AIH i odmah zatražiti IVF postupak? (Ovo je moj prvi pokušaj AIH i neznam ima li smisla ponavljati priču kada nisam ni do inseminacije dogurala)

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Bluegirl
    12. Studeni 2018. 08:54

hejbaburibu

Drage sve, žao mi je što morate prolaziti sve ispočetka i držim fige da idući postupak biti dobitan!!!
    Ni kod mene nema dobrih vijesti: nakon terapije Gonalima nema ravijenih folikula, sve nešto sitnotako da ću i ja čekati idući ciklus u nadi da ću bolje odreagiati na terapiju.
    Da li znate mogu li odbiti preporučen AIH i odmah zatražiti IVF postupak? (Ovo je moj prvi pokušaj AIH i neznam ima li smisla ponavljati priču kada nisam ni do inseminacije dogurala)

Ajme bas mi je zao ☹☹☹  pa ja bi u svakom slucaju probala s obzirom na stanje. Najbolje ti je razgovarat s doktoricom. Mislim prema situaciji bilo bi smjesno da se inzistira na inseminaciji al s njima se nikad ne zna. Probaj. Ne mogu se sad sjetit dal si rekla kakav je muzev spermiogram. Ali ako te stave na jacu stimulaciju a morat ce moze doc do veceg broja folikula pa se odmah odustaje od inseminacije i mislin da se moze na ivf. U svakom slucaju reci doktorici kaj bi ti htjela i inzistiraj na tome. Drzim fige da uspijes 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.