Haha da iako nas ocito sve neki put zivciraju s tom svojom flegmom i objektivnoscu. 😂
Pa tak sam i ja, isla na inicijalni pregled dobila sve informacije i mislila da je to to. No eto, opet me ceka inicijalni pregled
Mislim da nema veze di zivis, vec da je do doktora. Ti si kod tog Tomicica?
Mozda ima neko novo saznanje spektakularno koje mi zeli reci prije nego nastavimo dalje.
Vidjet cemo :)
Da ja sam kod njega… Kad ides opet?
27.11. su mi tek konzultacije/pregled
Da to je malo dugo, ja ako se odlucim za dalje trebala bi 22.na ultrazvuk, mislila sam da ak si i ti tad da popijemo kavu 😄
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Summer i Bluegirl kakav je kod vas plan?
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Da to je malo dugo, ja ako se odlucim za dalje trebala bi 22.na ultrazvuk, mislila sam da ak si i ti tad da popijemo kavu 😄
Da bar, ali eto morat cu jos malo pricekati. Mozda se i polovimo negdje na hodnicima Petrove u isto vrijeme, tko zna :)
Da bar, ali eto morat cu jos malo pricekati. Mozda se i polovimo negdje na hodnicima Petrove u isto vrijeme, tko zna :)
Haha možda, ako cujes nekog drugacijeg naglaska to sam ja 😄
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Summer i Bluegirl kakav je kod vas plan?
Ja sam se narucila za 19.11.na uzv. Ako ce endometrij bit ok trebali bi na prirodni fet. Ako ne cekamo sijecanj za stimulirani.
Bluegirl, fet je smrznuta oplodjena stanica? Ista procedura kao ivf samo dolazis odmah na transfer jel?
Bluegirl, fet je smrznuta oplodjena stanica? Ista procedura kao ivf samo dolazis odmah na transfer jel?
Da ja imam smrznuti 5-dnevni zametak, jednu malu blasticu 😁 Kolko sam skuzila moram doc na uzv da vide stanje endometrija. Sad ne znam jel cu morat vise puta dolazit. Ovo mi je prvi put pa ti nisam sto posto sigurna kak to ide. Znam samo da nema nikakvih lijekova. Valjda se samo prirodno prati kad je ovulacija. Vidjet cu 19.kaj ce rec. Mene isto zanima dal se onda ubacuje 5.dan nakon ovulacije ili kad. O tak mi se sad taj 19.cini daaaaaleko 😞
Sad cu zvucati glupo, ali kako to ide, prvo inseminacija pa onda kako dalje?
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Sortiraj odgovore
Najstariji