Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    12. Studeni 2018. 13:10

Bluegirl

Summerblago tebi. Meni sve normalno. U zadnjih par mjeseci mi je uvijek isto bez obzira dal koristila utrice ili ne.

Zvala sam jutros i odmah sam dobila termin,tako da sam vec i svoj prvi uzv obavila☺
    Dobila sam tablete za izgradnju endometrija(il kak se to vec zove🙈) pa dr.utorak opet uzv..
    Hmm,pa bas i nije blago meni...pitala sam danas doktoricu dal je to normalno da mi je tako slaba m i bas se zacudila i rekla da mi stvarno to ne moze objasnit🤔 
    Sam se nadam da se nista nije "pokvarilo" 😂

malalana
    12. Studeni 2018. 14:20

Meni je zato užasno, jučer nisam mogla ustati, imala sam osjećaj da ce mi sve poispadati 😣

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Hrabrica
    12. Studeni 2018. 16:25

Malo updatea :D evo i ja počela sa svojim prvim klomifenima :D nije mi drago što uopće moramo tako, ali eto kad moramo bar je krenulooo i u ponedjeljak prvi uzv :DD Kako često i u kojem razmaku ste imale uzv prije inseminacije? Da znam jel trebam šator ispred postavit il kaj :D 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Mala_martina1990
    12. Studeni 2018. 16:26

Hej cure,ja danas bila na VV, u četvrtak idemo na inseminaciju,danas dobila štopericu da si ju dam sutra u 22h..i dobila tablete Estrofen? Dali je koja od vas to pila? Za cega je to zapravo? Danas mi nitko nije rekao zasto to pit ni za cega je,a ja sva uzbuđena nisam se sjetila pitat!!😯😯😯

summer4
    12. Studeni 2018. 17:11

Mala_martina1990

Hej cure,ja danas bila na VV, u četvrtak idemo na inseminaciju,danas dobila štopericu da si ju dam sutra u 22h..i dobila tablete Estrofen? Dali je koja od vas to pila? Za cega je to zapravo? Danas mi nitko nije rekao zasto to pit ni za cega je,a ja sva uzbuđena nisam se sjetila pitat!!😯😯😯

Ja sam danas dobila estrifam(mislim da je to isto)
    Meni su to dali za zadebljanje endometrija..koju dozu si dobila?

malalana
    12. Studeni 2018. 17:17

Hrabrica

Malo updatea :D evo i ja počela sa svojim prvim klomifenima :D nije mi drago što uopće moramo tako, ali eto kad moramo bar je krenulooo i u ponedjeljak prvi uzv :DD Kako često i u kojem razmaku ste imale uzv prije inseminacije? Da znam jel trebam šator ispred postavit il kaj :D

Ja sam ultrazvuk imala ponedjeljkom 11 dan ciklusa, taj isti dan dobila stopericu i inseminaciju imala odmah u srijedu... Nisam imala vise ultrazvuk

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

• Mala_martina1990
    12. Studeni 2018. 17:19

A moguce da je onda za endometrij jer mi je rekla da je tanak...dobila sam da pijem 3×1...

ladyluu88
    12. Studeni 2018. 17:36

Cure..imala sam insem.31.10 i sutra bi trebala dobiti(po mom kalendaru) a doktor mi reklo da uradim betu u srijedu. 
    Sve me strah da dodje sutra vjestica a iskreno imam toliki strah od testa,..ono sto me zanima,od 7dana ovula.sam.imala svaki dan povremeno bolove u stomaku,kao grcevi mozda,ne znam vise ni sama,jel netko ima slicno iskustvo ?..inace sam nekad znala imati i pred menstruaciju ali kako pijem.vrkutu vise i ne.
    Ne znam sta misliti ,..strah me.nadati se ;( a cim zaboli stomak mislim da cu ipak dobiti..heeelp 🙄😟😌😫

• Mala_martina1990
    12. Studeni 2018. 17:36

Hrabrica

Hrabrice ja sam bila 3 dan ciklusa,zatim danas 9-ti dan ciklusa i u četvrtak inseminacija

summer4
    12. Studeni 2018. 17:37

Mala_martina1990

A moguce da je onda za endometrij jer mi je rekla da je tanak…dobila sam da pijem 3×1…

Si dobila odmah onak 3×28 paket?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.