Ja sam odmah rekla da idem samo jednom, tako da misija zavrsena,
Bluegirl, drzim fige, misli pozitivno...
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Bluegirl citam tvoje simptome i rekla bi da vec imas ti pozitvno..neki feeling ;)
Cure pratim vas.. i samo hrabro..uspijeti ce nam nekad ;)
Malalananemoj odustat. To je i moj odgovor bio uvijek nakon negativnog testa. Al drzi se. Pusti malo da se sve slegne pa smireno razmislis kaj dalje. Stvarno mi je zao… ☹☹☹☹
Summerlagano u komi 😂😂 dosta sam nervozna i strah me da se razocaram. Danas se koma osjecam.jucer navecr sam povracala. Vjerujem da je od hrane, ne pripisujem to simptomima. Danas se osjecam iscrpljeno i glava me ubija. Citala sam negdje da su cure preko onih lh trakica otkrile da su trudne. E pa meni je lh pozitivna al test negativan. Nije raden prvim jutarnjim pa ga ni ne uzimam za ozbiljno ali ne uzimam za ozbiljno niti tu pozitivnu trakicu. Razmisljam samo da odem kupit jos koji test jer ovi kaj imam su naruceni s neta pa da imam jos neki ajmo rec pouzdaniji. U svakom slucaju ujutro ga moram napravit iako ne znam kad jer ne znam koji mi je prvi urin kad se dizem par puta po noci za wc 😂😂 eto, to mi je u glavi trenutno 😁
malalana zao mi je da je tako,al ako ti tako osjecas onda tako i napravi..neka ti je sretno dalje..mozda uspijete i prirodnim🤗
Bluegirl joj mogu mislit,znam ja taj strah,vec se danima borim s njim a imam jos tjedan dana do bete🙈
Ponovi test ujutro...ja se nadam i mislim da ce ti bit pozitivan🤞🤞🤞
A sta ja znam..ja bi rekla da ti je prvi jutarnji bas kad ustanes...osim ak ides recimo oko 6 na pisanje,a ustajes oko 7,onda bi radila sa tim pisanjem oko 6..moje misljenje🤔🙈
Ladyluu da bar. Al ja bas nekak imam suprotni osjecaj. Nadam se da si ti u pravu 😊
Summer mislim da je rekla doktorica da treba bit barem 4 5 sati sna. Problem je kaj se ovih zadnjih tjedan dana dizem tipa u 12 pa u 2 pa oko 5... uzas. Ko da imam mjehur velicine graska. Opce se ne uspijem naspavat. Al probat cu trpit nocas pa da imam vise sati bez wc za test oko 5,6.
Ladyluu da bar. Al ja bas nekak imam suprotni osjecaj. Nadam se da si ti u pravu 😊
Summer mislim da je rekla doktorica da treba bit barem 4 5 sati sna. Problem je kaj se ovih zadnjih tjedan dana dizem tipa u 12 pa u 2 pa oko 5… uzas. Ko da imam mjehur velicine graska. Opce se ne uspijem naspavat. Al probat cu trpit nocas pa da imam vise sati bez wc za test oko 5,6.
Jooooj draga moja meni to sve nekako "smrdi" na pozitivan testic🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞
Nista od toga. Test negativan. I mislila sam da bude tako. Male su sanse bile. Vidjet cemo sad kaj ce rec kad mogu na transfer.
Nista od toga. Test negativan. I mislila sam da bude tako. Male su sanse bile. Vidjet cemo sad kaj ce rec kad mogu na transfer.
Zao mi je😢😢😢
Nisam mislila da ce tako biti...Kako si mi? 😏❤
A da svejedno tražiš uputnicu za betu, jer je moja cimerica imala 4 negativna testa, i bila mjesec dana trudna 😄
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Jel sad normalno da mi kasni od svih tih lijekova ili mi nisu dobro pogodili ovulaciju?
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Malalana ako si koristila utrogestane moze bit da ti kasni pa kad prestanes koristit onda ti dode. Meni je uvijek dosla pod utrogestanima kad sam stavljala 2x2. Sad sam bila na 3x2 i nije dosla. Nema niti iscjetka niti niceg. A za betu necu sad nista. Eventualno ak mi ne dode do ponedjeljka. Mozda kupim jos koji test pa probam al ne zelim kod sebe kuppvat jer ne zelim srest nekog poznatog pa da se procuje da sam trudna a ja daleko od toga. Tak me vec svi gledaju i smjeskaju se jer misle da sam trudna jer sam se zdebljala 😂
Summer osjecam se ko da sam u nekom ruznom snu i nije mi jasno zasto nam se to dogada. Iskreno i meni dode da odustanem. Da odem jos na taj fet i onda kraj price. Bas sam nekak izgubila snagu za dalje. Vjerujen da me to drzi samo danas. Sutra ce vec bit drugacije. Bilo mi je lakse kad sam procitala da do uspjesne trudnoce nakon feta dolazi u vise od 50 posto slucajeva. Pa se nadam da necu opet bit u onih drugih 50 pa da nebu nis.
Sortiraj odgovore
Najstariji