Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    30. Listopad 2018. 21:01

Blue cestitam na jednom jakom :)! Jooj curke odbrojavam s vama. A evo ja ne nosim dobre vijesti, dolje je sve crveno i svrbi, bila kod gin, idemo na briseve nemoze mi nista vise dat posto nezna sta je a ocito ne prolazi. Idem u petak ako ne dodje M, ako dodje onda nakon M. I onda nakon briseva terapija pa opet brisevi koji moraju bit uredni (ako ce me na mpo trazit nove). Evo sad se samo nadam da cu uz sve to do 1.12 sve odraditi da barem u 12 mj mozemo na ivf. Bas sam tuzna i jadnjikava al sta je tu je..treba se izljeciti sta god da je. Drzite mi fige da cim prije se rijesi. 

Bluegirl
    30. Listopad 2018. 21:08

Summer i ja cu se ovaj put stvarno potrudit cekat do tog dana. Mislim da je i meni ovaj put bolje da se razocaram sto kasnije 😂
    Nemasekirancije bas mi je zao da te to toliko muci. Stvarno drzin fige da se smiri i da mozete u postupak. 😘

summer4
    30. Listopad 2018. 22:34

Blue izdrzat ces,nek te tjesi to sto radis prije mene😉😉
    Jooj draga moja nemasekirancije bas mi je jako zao..znam da je meni lako rec,al nemoj se sad mucit i sekirat s postupcima,trenutno je najbitnije da nam se ti izlijecis🤞
    Zelim ti jako da to bude sto prije...drzim ti 🤞🤞🤞
    Javis nam novosti

• nemasekirancije
    01. Studeni 2018. 08:43

Hvala cure!! Brojim dane s vama ❤

• victoria
    01. Studeni 2018. 10:44

Blue i summer ja vjerujem u pozitivne testove!!! Jedva cekam da produ ovi dani :)! 

Nemasekirancije draga neznam sto da ti kazem osim da se strpis i izguras i ovaj mjesec dok ne ozdravis 🙂 

Znam da me nije bilo dugo ali sve sam pratila .. ja sam dala svoj slucaj na sud tuzit cu doktora sto su mi uklonili jajnik... spremam se za prag idem u prvom ili drugom mjesecu, nemam snage ni volje sad :) pusa svima ♥️

summer4
    01. Studeni 2018. 15:57

victoria

Blue i summer ja vjerujem u pozitivne testove!!! Jedva cekam da produ ovi dani :)!

Nemasekirancije draga neznam sto da ti kazem osim da se strpis i izguras i ovaj mjesec dok ne ozdravis 🙂

Znam da me nije bilo dugo ali sve sam pratila .. ja sam dala svoj slucaj na sud tuzit cu doktora sto su mi uklonili jajnik… spremam se za prag idem u prvom ili drugom mjesecu, nemam snage ni volje sad :) pusa svima ♥️

Neka si dala..drzim ti najvece fige da ponjedis na sudu nek plati za svoju gresku..nije to mala stvar🤞🤞🤞❤

summer4
    01. Studeni 2018. 15:57

Pobijedis*

Bluegirl
    01. Studeni 2018. 17:02

Svaka cast na sudu. 👏👏Drzimo fige🤞 taj doktor stvarno treba na neki nacin bit kaznjen.
    Mene tako pere pms. Nervoza, iritacija na bilo kaj kaj netko kaze a da mi ne pase, svadljivost, otresitost, neka tuga, nezadovoljstvo. Sve ono kak se osjecam prije nego trebam dobit. I danas me pocelo pikat u lijevom jajniku kak me pika prije m. Ima jos vremena do m al mislim da mi polako pocinju simptomi, taman tako tjedan dana ranije kao i inace. Jedino sto je drugacije su bolne bradavice, cice uopce ne al bradavice dosta. Al to pripisujem hormonima, ipak sam bila na jacoj stimulaciji. Nadam se da se varam ali  koliko sam u zadnje vrijeme upoznala svoje tijelo nisam optimisticna. Vidjet cemo jos tjedan dana kaj ce bit. 🤔

summer4
    01. Studeni 2018. 19:18

Draga ostani optimisticna...ne mora nista to znacit,drzim fige da to nisu nikakvi menstrualni simptomi🤞🤞
    I mene ti sise uzasno bole i sise i bradavice,al nikad nisu ni prestale..od zadnje m🤔🤔

• nemasekirancije
    01. Studeni 2018. 19:44

Bluegirl

Svaka cast na sudu. 👏👏Drzimo fige🤞 taj doktor stvarno treba na neki nacin bit kaznjen.
    Mene tako pere pms. Nervoza, iritacija na bilo kaj kaj netko kaze a da mi ne pase, svadljivost, otresitost, neka tuga, nezadovoljstvo. Sve ono kak se osjecam prije nego trebam dobit. I danas me pocelo pikat u lijevom jajniku kak me pika prije m. Ima jos vremena do m al mislim da mi polako pocinju simptomi, taman tako tjedan dana ranije kao i inace. Jedino sto je drugacije su bolne bradavice, cice uopce ne al bradavice dosta. Al to pripisujem hormonima, ipak sam bila na jacoj stimulaciji. Nadam se da se varam ali koliko sam u zadnje vrijeme upoznala svoje tijelo nisam optimisticna. Vidjet cemo jos tjedan dana kaj ce bit. 🤔

Draga..uopce ne razmisljaj o ikakvim simptomima. Jefnostavno na miru cekaj betu. Znam da je tesko napravit...al mozes ti to 🤞🤞

Meni danas neki roskasti iscjedak (sukrvica). Neznam dal je cudna s obzirom na infekciju M u pitanju jer bi trebala sad tu negdje doci. Rekla je gin da ako ne dobijem dodjem sutra na briseve, ako dobijem onda nakon kaj prodje. Mislite da onda pricekam da ovo prodje? A mozda i M sutra krene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.