Nadam se da je to sve od hormona. Vidjet cemo u svakom slucaju za koji dan.
Moze ti bit sukrvica od infekcije pogotovo kad te to vec tak dugo muci. Ne znam koliko dugo cekas nalaze. Ako se dulje cekaju mozda bolje otic odmah sutra pa da sto prije stignu i pocnes sto prije koristit terapiju.
Nadam se da je to sve od hormona. Vidjet cemo u svakom slucaju za koji dan.
Moze ti bit sukrvica od infekcije pogotovo kad te to vec tak dugo muci. Ne znam koliko dugo cekas nalaze. Ako se dulje cekaju mozda bolje otic odmah sutra pa da sto prije stignu i pocnes sto prije koristit terapiju.
Ma da ne ispadne da sam dosla a imam M. Neznam dal mi tad uopce moze uzet briseve
Petra i Swift ima kaj novoga? Petra ti si rekla da danas trebas dobit, jesi dobila ono prije ili cekamo testic? Swift imas kakvih simptoma? Ajde da cujemo dobre vijesti danas 😊🤞🤞
Cure nis od toga, 1.18 IU/L
Kaj mogu sad sa sljedecim ciklusom odmah na drugu ili treba odmorit?
Hvala na podrsci, sada ja vama drzim fige na najjace i navijam da uspije!
Ajme bas mi je zao 😔😔 jesi ok? Ja nisam mogla odmah, morala sam imat jedan ciklus pauze al neki daju da se odmah ide tak da sve ovisi u kojoj si bolnici. Drzim fige da mozes odmah 🤞
Cure nis od toga, 1.18 IU/L
Kaj mogu sad sa sljedecim ciklusom odmah na drugu ili treba odmorit?
Zao mi je🙁🙁
Al sad samo hrabro dalje..💪💪
Ja sam sve isla ciklus za ciklusom,nikad pauza..tako da mislim da sve ovisi o dr.mozda🤔
Sretno dalje🤞💪
Ja danas na momente imala kratke bolove ko da cu dobit,nadam se da nije nista 😶😶
Sortiraj odgovore
Najstariji