Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    29. Listopad 2018. 17:03

Evo me..bila sam na transferu..vratili mi 2😍 sad samo cekanje i nadanje najboljem🤞🤞🤞
    Sta se bolova tice,smanjila se danas,jos malo me boli,al proce..dr. je rekla da je to sve jer sam imala jako puno stanica i da ce se to smirit👍

Bluegirl
    29. Listopad 2018. 18:45

Odlicno onda drzimo duple fige 🤞🤞😁

• nemasekirancije
    29. Listopad 2018. 19:05

Drzimo vam fige cure objema :)! Ja sutra idem kod gin, i dalje to pecka i svrbi, ne smanjuje se puno. Cut cemo kaj kaze gin sutra

summer4
    29. Listopad 2018. 19:55

Bluegirl

Odlicno onda drzimo duple fige 🤞🤞😁

Haha..hvala🤗 
    nemasekirancije javi obavezno sta ti je rekla
    I ja vama cure moje drzim fige🤞🤞😘😘

• petra31
    29. Listopad 2018. 20:02

Pozdrav cure😉
    Vec sam pisala da sam 18.10 bila na inseminaciji
    E sad nesto mi nije jasno
    Meni su uvijek dulji ciklusi i neredoviti od 33 do 38 dana
    Danas dok sam bila na poslu osjetila sam mokro na gacicama i otrcala u wc mislila da sam dobila mengu, Na gacicama je bio smeđi iscjedak ali bas dosta tako nesto nisam nikad imala.
    Sad predvecer kad sam se brisala vidjela sam na papiru krvi
    E sad nemam pojima dal je to menga
    Jer inace 2 dana prije menge imam bolove,glavobolju sise bole za poludit
    A sad nista uopce ne osjecam 
    Na ulosku nista
    Bas sam zbunjena🤔
    Danas mi je 11. dan od inseminacije

Bluegirl
    29. Listopad 2018. 20:25

Nemasekirancije bas te to dugo muci. Stvarno se nadam da ces se rijesit toga da u miru mozes dalje.

Petra31 ne sjecam se tocno jesi li napisala za stimulaciju ako si nesto uzimala, ako jesi moguce da ti se zbog toga nesto promijeni u ciklusu. Moze biti ili iscjedak pred mengu ili mozda kasna implantacija. Mene su inace cice pocele uzasno bolit pred mengu i onda zadnji put nakon inseminacije niti malo. Uopce nisam imala niti bolove niti neugodu, samo sam procurila i to odmah onak bas jako, a uvijek imam dan dva iscjedak. Tako da ti se nakon stimulacije svasta nesto unutra dogada i promijeni. Drzim ti fige da je kasna implantacija posto imas dosta duge cikluse i da ces nam za koji dan javit dobre vijesti 😊

ladyluu88
    29. Listopad 2018. 20:56

petra31

Pozdrav cure😉
    Vec sam pisala da sam 18.10 bila na inseminaciji
    E sad nesto mi nije jasno
    Meni su uvijek dulji ciklusi i neredoviti od 33 do 38 dana
    Danas dok sam bila na poslu osjetila sam mokro na gacicama i otrcala u wc mislila da sam dobila mengu, Na gacicama je bio smeđi iscjedak ali bas dosta tako nesto nisam nikad imala.
    Sad predvecer kad sam se brisala vidjela sam na papiru krvi
    E sad nemam pojima dal je to menga
    Jer inace 2 dana prije menge imam bolove,glavobolju sise bole za poludit
    A sad nista uopce ne osjecam
    Na ulosku nista
    Bas sam zbunjena🤔
    Danas mi je 11. dan od inseminacije

Draga ja imam u srijedu insem.i ne znam dali da se radujem..
    Nadam se da ces nam javiti  plusic i da je to bila implat.jer mi se cini moguce ...
    Jesi bila na stimulaciji,i zbog cega su tebi predlozili insemenaciju?nesto nemam.neka ocekivanja pa trazim motivavaciju :)

summer4
    29. Listopad 2018. 21:08

Petra31 potpisujem sve sta je Bluegirl napisala...samo sto sam ja nakon dr.inseminacije par dana imala to smedjarenje koje me izludjivalo,prije nego sam procurila 🙄🙄
    Nadajmo se da je kod tebe drukcije i da nam za koji dan javljas lijepe vijesti..velike 🤞🤞🤞

• petra31
    29. Listopad 2018. 21:31

Sve je ok sa nalazima supruga i mene,ali jednostavno do trudnoce 5 godina ne dolazi!
    Ovulacije su tu svaki mjesec
    Problem su kako kazu moji neredoviti ciklusi pa moze biti da stvarno nije upalilo🙄
    Tako da su me ultrazvucno pratili,bila sam na klomifenu 1x1 od 5-9 dc
    Doktor je predlozio inseminaciju 
    Pa zasto ne probati...Znam da je uspjesnost mala ,niti se previse ne nadam,ali opet prizeljkujem taj +
    Kaze doktor da je ove godine 35 zena ostalo trudno inseminacijom,te da nema uspjeha nebi to ni radili.
    Sutra,prekosutra cu raditi test pa cemo vidjet mozda smo i uspjeli.Zelim ti srecu u srijedu😙😙

• petra31
    29. Listopad 2018. 21:32

Summer4 i ja se nadam😊
    Na koliko inseminacija si bila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.