Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra31
    29. Listopad 2018. 21:38

Blue girl hvala ti😙
    Moze biti da mi se sve poremetilo
    Jer inace stvarno prije menge 2 dana sam koma
    Ovo mi nikako ne lici na mengu
    A evo ni kapi krvi vise
    Stvarno neznam izludit ce me to😑
    Od 18.kad sam bila na inseminaciji rekla sam da necu ni mislit na to.Radila sam normalno i stvarno ni pomisljala...Mengu sam trebala dobiti 2.11
    A kad ono danas mi se to desi i sad sam sva luda😐

Bluegirl
    29. Listopad 2018. 21:56

A znam, nije to lako. Jos se malo strpis pa ako ne dobijes napravi test. Nismo mi ni svjesne kolko nam ta stimulacija promijeni ciklus. Jos malo izdrzi, brzo ce petak. Znam da je lako rec, nisam ni ja bas bila strpljiva ali stvarno ne mozemo nista drugo napravit nego cekat. I svaka cast na smirenosti do sad. Ja bi valjda vec 10 testova napravila 😂😂

summer4
    30. Listopad 2018. 09:26

petra31

Blue girl hvala ti😙
    Moze biti da mi se sve poremetilo
    Jer inace stvarno prije menge 2 dana sam koma
    Ovo mi nikako ne lici na mengu
    A evo ni kapi krvi vise
    Stvarno neznam izludit ce me to😑
    Od 18.kad sam bila na inseminaciji rekla sam da necu ni mislit na to.Radila sam normalno i stvarno ni pomisljala…Mengu sam trebala dobiti 2.11
    A kad ono danas mi se to desi i sad sam sva luda😐

Jao drzim ti najvece fige 🤞da ste uspjeli...
    Vjerujem da te izludjuje to,al probaj ne mislit na to💪
    E da ak si na mene mislila dok si pitala na kolko insem.sam bila,dvaput smo radili insem.onda je doktor reko da nema smisla vise pokusavat sa insem.jer nece uspjet jer je muzev spermiogram los...
    A posto je kod vas sve ok onda bi mogli uspjet🤗🤞🤞🤞

Bluegirl
    30. Listopad 2018. 13:35

Prijavljujem jednog hrabrog smrzlica. Dva su se prestala razvijat, jedan je doso do blastociste i njega su smrznuli. ❤

swift3
    30. Listopad 2018. 15:24

Petra31, ja sam bila dan nakon tebe na insem :)
    Nikakav iscjedak i nista slicno tome nemam, cak niti napete i bolne grudi (kao sto su neki pisali), zapravo nis ne osjetim da je drukcije u tijelu osim hormona. Placem na svaku glupost i recimo da sam sklonija svađanju :D

summer4
    30. Listopad 2018. 16:38

Bluegirl

Prijavljujem jednog hrabrog smrzlica. Dva su se prestala razvijat, jedan je doso do blastociste i njega su smrznuli. ❤

Super draga..zao mi je za ova dva...al bitno da je jedan najhrabriji ostao ❤

Bluegirl
    30. Listopad 2018. 16:39

summer4

Bluegirl

Super draga..zao mi je za ova dva…al bitno da je jedan najhrabriji ostao ❤

Da, trudim se ne razmisljat o ta dva nego se veselit za taj jedan i nadat se da ovaj u meni raste 😊

summer4
    30. Listopad 2018. 17:28

I ja se nadam da se taj u tebi smjestio i da se sad razvija...a nadam se isto i za sebe 😍😍😍
    Znam da je rano jos al jesi mozda vec razmisljala sta kad bi test radila?🤗

Bluegirl
    30. Listopad 2018. 18:34

Hahaha pa nisam jos tolko razmisljala o tome. Zasad sam jos ok, nisam nestrpljiva. Pocne me ludilo hvatat kak se blizi taj dan kad bi trebala radit test. Nadam se nekak da cu izdrzat do 8.11. kad mi je 14 dan nakon punkcije. Stvarno nebi isla ranije radit jer se samo zivciram onda. Al ko zna. Al evo plan je ne prije 8.11. 😁 ti?

summer4
    30. Listopad 2018. 18:51

Hahaha..namjerno pitam jer te znam kolko si nestrpljiva bila u prva 2 postupka🙈🙈
    Muz i ja smo odlucili da cu ga radit tek 13.11.onda i imam termin u klinici,pa cu piskit test prije nego odem tamo...🤞🙈
    Znas vec moju teoriju,ako se slucajno moram razocarat,bolje kasnije nego ranije😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.