A vjerujem ti...bit ce sve dobro..bas ti drzim ogromne fige i zelim ti svu srecu...
Ahh,nadam se da ce proc jer ne mogu vise,eto cijelo vrijeme placem kolko boli pa se smirim nekako,al kad god idem piskit ne mogu da ne placem...bas me puno boli..😢😢
Ma mazi me i pazi..ma nezna vise sta bi da mi pomogne..😢😢😢
Cure trebam pomoć!
Jučer oko 16 sati počeli su mi jaki menstrualn grčevi ali s vrlo oskudnim krvarenjem. Prava krv potekla je tek navečer oko 10-11 sati... e sad mene zanima da li kao prvi dan računam jučerašnji dan ili danas?
Pročitala sam da ako krvarenje krene nakon 17 sati da se to računa kao nulti dan, a budući da moram s pikama početi od 2. dc neznam dal da počnem danas ili sutra?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Blue i Summer samo zen!!! navijamo za vas i vaše mrve
Summer4 bas mi je zao. Drz se 😘😘😘 jel snijes pit kakve tablete? Ne znam opce kaj bi ti savjetovala u ovoj situaciji i kaj smijes kaj ne. Znam da kad mene boli stavim si toplo nesto na trbuh al ne znam dal smijes sad. Stvarno se nadam da ce ti se smirit.❤
U utorak mi javljaju stanje ostalih mrvica 😟
Hejbaburibu meni je rekla doktorica tako da ako prava krv pocne do 17 sati da ne to prvi dan a ako pocne iza 17 da je to nulti pa onda sljedeci dan je prvi. Cak samto negdje i na stanici od BetaPlus procitala. Mislim da ti je danas prvi a sutra drugi dan. Tebi je dosta kasno krenula krv pa mislim da bez problema mozes tako racunat.
Summer4 bas mi je zao. Drz se 😘😘😘 jel snijes pit kakve tablete? Ne znam opce kaj bi ti savjetovala u ovoj situaciji i kaj smijes kaj ne. Znam da kad mene boli stavim si toplo nesto na trbuh al ne znam dal smijes sad. Stvarno se nadam da ce ti se smirit.❤
U utorak mi javljaju stanje ostalih mrvica
Kazu da bi morala na hitnu jer bi se moglo radit o hiperstimulaciji..al bojim se ic kod doktora da mi ne rekne da sutra ne mogu na transfer..nezz sta radim..smijem popit ibuprofen,al ne mogu ga bas cijeli dan pit..ma stavljala sam i toplo al ne tamo di su jajnici nego gore di me boli..
O super,samo hrabro i pozitivno bit ce sve ok😘😘❤
Hejbaribu i ja se slazem sa bluegirl
Hvala na savjetu... Onda sutra pocinjem.
Summer4 nadam se da ce bol ubrzo prestati I da ce sve biti ok
Curke moje drzite mi se :)! Biti ce sve ok!!! Super su to zapravo rezultati za jednu i drugu. Summer nadam se da ce biti sve ok. Brojimo s vama do bete :)! Blue u kojoj si bolnici? Ja sam zaboravila sorry :)
Summer4 misli na sebe i svoje zdravlje. Ak ti nije dobro bolje otidi da vide kaj se dogada. Meni je prije transfera radila uzv tak da ak ce i tebi vidjet ce stanje i moze ti svejedno odgodit transfer al mozda bolje i to nego da se ne primi ili imas jos vecih problema. Mislim, sve mi je jasno, naravno da bi htjela transfer sutra ali ako ti nije dobro bolje pricekat. Sad bar znas da je nesto oplodeno i da ce biti kad tad. Ne znam kaj se dogada kad imas hiperstimulaciju i koje mogu biti posljedice al vjerujem da ti nije lako i da si rastrgana na dvije strane. Al misli na sebe, da ti se ne pogorsa stanje. Drzim fige da se ipak smiri i da neces morat doktoru. Drz nam se 😘😘
Nemasekirancije ja sam ti privatno u BetaPlus klinici.
Sortiraj odgovore
Najstariji