Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    02. Studeni 2018. 18:29

Ja danas na momente imala kratke bolove ko da cu dobit,nadam se da nije nista 😶😶

Ili je mozda implantacija? 😊🤞🤞🤞🤞🤞

summer4
    02. Studeni 2018. 18:41

Uff da je to ja bi bila najsretnija na svijetu 🤞🤞
    A kod implantacije ona krv nije obavezna,ili?🤔🤔

summer4
    02. Studeni 2018. 18:42

Kako si mi ti?😘

Bluegirl
    02. Studeni 2018. 21:18

Mislim da svatko ima drugacije simptome implantacije ako ih uopce ima. Moze bit neki iscjedak i krv a i ne mora. Ja sam se uvijek nadala da cu osjetit implantaciju i da cu na neki nacin znat da je to to al nis od toga haha U svakom slucaju drzim fige da je implantacija u pitanju 🤞 
    A ja sam isto ko jucer. Nema nekih promjena. Nervoza i sve ostalo i bolne bradavice. I samo cekam i cekam... 😔

swift3
    02. Studeni 2018. 21:50

Cure, kada vadite betu? Isto 14 dana nakon transfera ili kako to ide kod ivf-a? 
    Ne mogu reci da me ovo danas nije uopce pogodilo, uvijek postoji nada...ali odlucila sam da me nece pokolebati. Idemo dalje, dan po dan, jednog dana mora uspijeti. Cekam m i odgovor od ambulante za sljedeci razgovor. Iako mi to nije bas jasno ako je sve vec napisano u povijesti bolesti. Inace, ovo mi je bio i jos uvijek je, najjaci pms u zivotu. Strasno sam nervozna i nemam strpljenja za nista, bas grozno. Inace sam totalna suprostnost ovome. Mora da je od utrica. Utrici me dotukli :)
    Cekam vase dobre vijesti !

summer4
    02. Studeni 2018. 22:11

Da je bar onda to to Bluegirl..ja jos uvijek navijam i drzim🤞 da nam objema bude pozitivno😍😍😍
    Swift3 ja vadim betu 13.11. i nadam se najboljem🤞🤞🤞
    A znam da pogodi,uvijek pogodi i uvijek ce pogodit,nazalost...drzimo 🤞 da sljedeci put nece bit tako..
    E cure ja sam vama uopce zaboravila napisat da mi je seka trudna😍😍😍 nadam se da ce joj ovaj put bit sve u redu jer je vec imala 1 spontani 🙁
    I bilo bi bas super da sad i meni uspije pa bi onda zajedno bile trudne🤗🤗🤗

Bluegirl
    03. Studeni 2018. 08:34

Swift i mene jako jako pere. Ne znam jel od hormona utrica ili cega al stvarno sam luda. Meni je rekla da prvo radim test 8.11. To je tocno 14 dana od punkcije. Pa ako je pozitivan onda idem vadit betu. 🤞
    Tesko je to, koliko god se covjek mozda u sprema na neuspjeh jako pogodi. Al kak si rekla bit ce kad tad.
    Summer cestitke. Bas mi je drago za seku. Bas bi bilo super da ste skupa trudne. Stvarno se nadam da ce na kraju tako i biti. 🤞

swift3
    03. Studeni 2018. 09:20

Summer, i moja sestra je objavila neki dan da je trudna i bas sam se istom nadala :) ali dobro, stignem ju jos, nadam se :)
    Koji su vam ovo ivf postupci sad? 

summer4
    03. Studeni 2018. 13:52

Hvala na cestitkama😍
    Samo da bude sve oke🤞🙏
    Prvi ivf...cestitke i tebi😍😍
    Bit cemo tetke😊😊😊🤗🤗🤗🤗
    Hvala Blue i ja se nadam,al vidjet cemo,samo neka njoj sad bude sve u redu..
    Drzim ti 🤞🤞 da bude pozitivan,bas bi jako volila da ti je uspjelo❤

• nemasekirancije
    04. Studeni 2018. 09:29

Blue dobila sam M. Tako da cekam da prodje :)!
    Cure cestitam vasim sekama ;)! Swift zao mi je i samo hrabro dalje. Ja sam isto morala pauzirat, ali oni ce ti najbolje reci. Summer i blue navijamo za vas 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.