Summer ja sam nakon punkcije imala bolove u stomaku jajnicima cak i u zelucu nadutost bol na kihanje kasljanje . Stavljala sam tople obloge. Imala sam blazi oblik hipera jajnici su mi bili povecani. Vratili su mi jednu blasticu nisu smjeli dvije iako smo dogovorili vracanje dvije ali doktor se nije htio igrat da vraca dvije jer bi u tijelu nastao dar mar. Imala 20 folikula od tog bilo 19js. U slucaju velikih bolova otidji ipak u doktora.
Curke moje drzite mi se :)! Biti ce sve ok!!! Super su to zapravo rezultati za jednu i drugu. Summer nadam se da ce biti sve ok. Brojimo s vama do bete :)! Blue u kojoj si bolnici? Ja sam zaboravila sorry :)
Tnx..tebe jos muce gljivice? Pa uzas...bas mi je zao,pa nikako te nece da krenes u novi postupak...bas sranje,al nadam se da sad kad odes kog gin da ce ti dat odgovarajucu terapiju i da ces ih se onda rijesit..drzim ti fige i sretno 😘
Summer ja sam nakon punkcije imala bolove u stomaku jajnicima cak i u zelucu nadutost bol na kihanje kasljanje . Stavljala sam tople obloge. Imala sam blazi oblik hipera jajnici su mi bili povecani. Vratili su mi jednu blasticu nisu smjeli dvije iako smo dogovorili vracanje dvije ali doktor se nije htio igrat da vraca dvije jer bi u tijelu nastao dar mar. Imala 20 folikula od tog bilo 19js. U slucaju velikih bolova otidji ipak u doktora.
Jooj,opce nisam vidjela tvoj post,valjda smo u isto vrijeme postale pa nisam vidla...jesu ti pomogli ti topli obloci?
Odlucila sam da necu danas nigdje posto je ned pa mi se neda na hitnu,al sutra ujutro zovem u kliniku cim otvore pa cu vidjet sta ce mi rec..ipak hvala
Iskreno nezz sta bi ti rekla posto je mene najvise bolilo oko pupka i iznad ja sam tu stavljala tople obloge izbjegavala sam da toplo stavljam ispod pupka tj tocnije na maternicu jer netko kaze da ne valja bas grijat podrucje maternice tako da sam donji dio ja izbjegavala grijat za svaki slucaj. Mislim ti vidi sa doktorom sta i kako on ce tebe sigurno prije transfera pregledat tako je i mene i onda mi je rekao da sam u blazoj hiperstimulaciji i da ce mi vratit samo jednu i ja sam ga i poslusala jer kaze dvije bi mi mogle dar mar napravit da bi mogla u bolnici zavrsit
Curke moje drzite mi se :)! Biti ce sve ok!!! Super su to zapravo rezultati za jednu i drugu. Summer nadam se da ce biti sve ok. Brojimo s vama do bete :)! Blue u kojoj si bolnici? Ja sam zaboravila sorry :)
Tnx..tebe jos muce gljivice? Pa uzas…bas mi je zao,pa nikako te nece da krenes u novi postupak…bas sranje,al nadam se da sad kad odes kog gin da ce ti dat odgovarajucu terapiju i da ces ih se onda rijesit..drzim ti fige i sretno 😘
A neznam jesu gljivice ili bakterije al ocito jaca infekcija. Nakon summameda i vaginaleta nije prosla, u uto idem opet kod svoje gin pa cu vidjeti sta dalje. Al eto..nadam se da ce cim prije da mozemo nastaviti jer me ovo bas izluduje.
Summer pazi na sebe..ne razmisljaj o transferu nego o sebi, smrzalica imas i imas i za drugi put. Ako ti nisi dobro nece niti moc biti uspjesan transfer...odmaraj i drzi se i javljaj nam situaciju ❤🤞
Ok,nadam se da ces uspjet rijesit cim prije..sretno 🤞
Javim sutra sta kazu🤞
Eii blue..ne mogu rec da je proslo jer nije...al ide na bolje..
Kod tebe sve ok?🤗
Je, ok je. Ne boli me vise. Sad samo cekanje. Drago mi je da i tebi ide na bolje. Drzim ogromne fige danas i javi nam se da cujemo kak je proslo. 🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji