Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    swift3
    05. Studeni 2018. 15:13

Omalalana

Swift zašto cijela procedura ponovno?

Eto sada sam saznala da D1 uputnica vrijedi za jedan postupak i da za svaki trebas vaditi novu. Blazena nasa administracija :) samo me zanima koji termin ce mi dati za te konzultacije.

malalana
    05. Studeni 2018. 15:22

Svašta, ja sam mislila da vrijedi godinu dana, treba sad znati koja uputnica, jer ja sam imala jednu za pregled pregled pa onda drugu D1 za folikulometriju i postupak... 

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Bluegirl
    05. Studeni 2018. 15:32

Malalana ne vadim betu ako test nije pozitivan a test radim u cetvrtak. Mislim cak da mi je i bolje tako. Odmah saznam na cemu sad. Ovak dok docekam nalaze bete poludim 😂
    Summer da mi je samo znat kaj znace ti nasi grcevi. Jel to reakcija na sve kaj smo prosle ili se nesto sprema unutra... 🤔 

Bluegirl
    05. Studeni 2018. 15:34

malalana

Ja cekam do srijede svoju betu, iako sam jucer budala radila test 11 dan nakon inseminacije i naravno da je negativan 😄

Hehe i ja sam uvijek bila tak nestrpljiva. Zadnji put sam hrpetini testova napravila. Totalno poludila 😂 Drzim fige za dobru betu 🤞

malalana
    05. Studeni 2018. 16:01

Hvala, a prije tjedan dana je bilo da nema sanse da napravim, kao ponosno cekam betu 😄

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

malalana
    05. Studeni 2018. 16:01

Bluegirl

Malalanane vadim betu ako test nije pozitivan a test radim u cetvrtak. Mislim cak da mi je i bolje tako. Odmah saznam na cemu sad. Ovak dok docekam nalaze bete poludim 😂
    Summerda mi je samo znat kaj znace ti nasi grcevi. Jel to reakcija na sve kaj smo prosle ili se nesto sprema unutra… 🤔

Sigurno se sprema nešto 😄

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

Bluegirl
    05. Studeni 2018. 16:06

Ja uvijek strpljivo cekam dok ne puknem par dana prije haha 😁 zasad sam jos ok. Iskreno se nadam da se nesto sprema 🤞

summer4
    05. Studeni 2018. 16:42

Bluegirl

Malalanane vadim betu ako test nije pozitivan a test radim u cetvrtak. Mislim cak da mi je i bolje tako. Odmah saznam na cemu sad. Ovak dok docekam nalaze bete poludim 😂
    Summerda mi je samo znat kaj znace ti nasi grcevi. Jel to reakcija na sve kaj smo prosle ili se nesto sprema unutra… 🤔

Hmmm,neznam moze bit il jedno il drugo🤔🤔😂
    Al ja se nadam da se ipak nadam da nam se nesto unutra stvara😉😉🤞🤞🤞

swift3
    05. Studeni 2018. 16:49

malalana

Svašta, ja sam mislila da vrijedi godinu dana, treba sad znati koja uputnica, jer ja sam imala jednu za pregled pregled pa onda drugu D1 za folikulometriju i postupak…

Da, i ja sam mislila da vrijedi godinu dana :) i onda su mi poslali neki dopis od HZZOa da si vidim kako vrijedi samo za jedan postupak. Nemam pojma, idem danas do ginica po to pa da vidimo sto nas ceka dalje. Poludit cu ako ce me narucit za 2 mjeseca sad. Ili vise :(

malalana
    05. Studeni 2018. 17:24

Narucit ce oni brzo, samo sto se tablete piju vec od trećeg dana 😣

fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.