Cure moje kak se ja danas koma osjecam. Mene zna prat pms jako al ovo sad... nisam za nis. Samo se premjestam s jedne strane kutne na drugu. Tolko sam bezvoljna da vam ne mogu opisat. Muz ne zna jel bi me zagrlio ili bacio kroz prozor. 😂 Ja se stvarno nadam da ce to uskoro prestat.
Draga ja mislim da ces ti imat + veeelikiii😍😍😍😍
Ja sam od jucer nervozna i brzo mijenjam raspoloženje jos me prate oni kratki bolovi,zivcana sam sama na sebe...dobila sam 5 herpesa na usni🤬🤬🤬🤬🙄🙄🙄
Tak da mislim da su to sve pms simptomi🙄
Ma ja vise ne znam kaj su pms simptomi a kaj hormon-simptomi 😂 svi kazu da to kaj mi kazemo sa je pms da je i u trudnoci. Al realno dok ne vidim + ne vjerujem 😂 sve mi je jasno kak ti je. Nije daleko od mog stanja. Ko zna kaj se to dogada unutra. Mene jucer dosta jako trbuh bolio i jajnici. Danas se smirilo. Al jucer sam bila puno aktivnija nego danas tak da... luda sam vec od svega 😤😤
Ja sam bas pitala sestru jel osjeca kaj, rekla je bas nista. Da nije napravila test nebi ni znala. Vjerujem da je to reakcija tog mixa hormona. Tako da ne mora znaciti da je pms :)
Nemasekirancije, sto sad dalje? Salju me ponovno po uputnicu kod svog ginekologa pa ponovno narucivanje kod doktorice. Nije mi to jasno ako smo vec sve dogovorili i imamsve zapisano. Imam osjecaj da se sAmo oteze bez potrebe :( dosla je m pa sam mislila odmah dalje uzimati kao i zadnji put istu terapiju, ali obzirom da sad petljaju oko narucivanja imat cu pauzu htjela ili ne :)
Swift tak i moja frendica. Da joj nije kasnila nebi ni pomislila da je trudna. Jos ju je taj dan kad je trebala dobit trbuh jako bolio i mislila je da ce doc al nista. I ja mislim da je to od svih tih hormona. Jedva cekam da to sve izade iz mene. Da se kolko tolko vratim u normalu.
I da htjela sam napisat jos da imam blage grceve. Jucer manje al danas od jutra. Taman ko ono kad trebam dobit. 🤔
Swift zašto cijela procedura ponovno?
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Ja cekam do srijede svoju betu, iako sam jucer budala radila test 11 dan nakon inseminacije i naravno da je negativan 😄
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
I da htjela sam napisat jos da imam blage grceve. Jucer manje al danas od jutra. Taman ko ono kad trebam dobit. 🤔
Kad vadis betu?
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Tocno znam o kojim grcevima pricas...mene ce izludit😏😏
Sortiraj odgovore
Najstariji