Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    27. Listopad 2018. 07:20

Danas sam se probudila smirenija i optimisticna. Sve opcije su otvorene i na sve sam spremna. Nadam se da cu danas nesto vise i saznat kad dodem tamo. I da me moja jedna mrvica ceka spremna da se uzpoznamo 😁

summer4
    27. Listopad 2018. 08:07

Super,tako i treba😍🤞
    Evo meni javili..transfer u ponedjeljak u 14 sati 🤞🤞

Bluegirl
    27. Listopad 2018. 09:46

Odlicno. 😍😍😍 Drzim fige 🤞😘😘 
    Ja gotova. Znai jedan je cetverostanicni i taj najbolje izgleda i ima najbolje sanse. Njega danas vracaju. Jos je jedan koji je malo sporiji al izgleda ok i on bi se mogo razvit do 5.dana. Druga 2 su stvarno cudna haha to svako skuzi tak da ne znamo kaj ce bit s njima. Cekat ce se isto 5.dan pa cemo vidjet. Bila je druga doktorica i slaze se s nasom odlukom da se taj jedan vrati i kaze da ima dobre sanse. Sad cekamo 8.11.i test.

summer4
    27. Listopad 2018. 10:21

Odlicno draga😍😍😘😘
    Drzim ti 🤞 za dalje..i da se i ovaj sporiji razvije do 5.dana🤞🤞🤞
    Opet to cekanje..samo hrabro i strpljivo😉

Bluegirl
    27. Listopad 2018. 11:16

A da nema nam druge. Vidjeli smo i slike zametaka. 😍Sve su nam pokazali i obasnili. Tako je cudan osjecaj vidjet nesto iz cega bi se moglo razvit dijete. I da znas da je to sad u tebi... ❤ sad samo polako i smireno. Rekla je da su mi jajnici jos dosta uvecani i da pripazim malo da se ne naprezem previse.

summer4
    27. Listopad 2018. 13:46

Super. Samo polako sad..mene jajnici jos uvijek bole..taman sam uzela tabletu protiv bolova😕😕
    I crijeva me bole,neznam od cega,sva sam naduta😑😑😑

Bluegirl
    27. Listopad 2018. 15:19

A to je normalno s tim brojem stanica. Vjerujem da se sve dolje pomaknulo malo pa treba vremena da se unormali. A jesu ti rekli kaj o zametcima?

summer4
    27. Listopad 2018. 17:36

17 ih je bilo losih(js),15 dobrih..3 oplodjene i 10 zamrznutih..to je sve sto znam..ma da po mojoj racunici 2js fale🤔 (mislim da ih je zamrznula 12 pa krivo rekla,jer ne mogu samo tako isparit😂😂😂)
    Al nema veze,ja sam zadovoljna s rezultatom😊
    Samo se nadam da ce mi ovi bolovi proc do ponedjeljka..uzas😏

summer4
    27. Listopad 2018. 17:37

Kako se ti osjecas? Mozes li bit opustena sad?

Bluegirl
    27. Listopad 2018. 23:02

Ma proci ce. Samo odmaraj i muz nek te mazi i pazi. 😁 ja sam, pa evo moram priznat da ne znam kaj bi rekla. Znaci mirna sam jer smatram da smo na neki nacin pokrili sve opcije iako je svaki zametak poseban i mozda jednom pase nesto sto drugom ne pase. I mirnija sam jer su i doktorica i biologica potvrdile da je u redu sto smo vratili jednog da je u prirodnom okruzenju. A s druge strane sam na iglama jer ne znam kaj se dogada s ostalima. Mislim da ih imam doma da bi samo gledala kroz mikroskop 😂 mislim da cu nestrpljivo cekat utorak a onda nakon toga test. Sumnjam da cemo mi ikad bit mirne sve dok ne primimo nase bebice jedan dan. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.