Summer bravo za hrabrost :) zenooo koliko je to stanicaaaaaa majke ti. Drzm fige. Javi kakve su.
Blue meni se to cini ko odlicna odluka!!! Drzim vam fige :)! Javi kako je proslo vracanje. Jesi domeka il radis?
nemasekirancije zasto tamo ne rade pod anestezijom? Pa navodno je to dosta bolno, ne mozes promijeniti bolnicu kad vec znas sto te ceka?
A imam vezu neku tamo..pa bi htjela barem probat. A sad kak ce biti..vidjet cemo. Ako vidim da previse boli micem se od tamo.
Blue gdje ti ono radis?
Summer bravo za hrabrost :) zenooo koliko je to stanicaaaaaa majke ti. Drzm fige. Javi kakve su.
Blue meni se to cini ko odlicna odluka!!! Drzim vam fige :)! Javi kako je proslo vracanje. Jesi domeka il radis?
Hvala..da,punooo...i sestre su se cudile ih imam🙈
Sutra cu znat koliko ih valja😊
Odradila sam ujutro. Nije me bolilo i rekla je doktorica da mogu. Rade tak nego da moram opet trazit zamjenu. A klinci su dobri pa nemam previse posla s njima. Danas smo sve samo lagano 😁
Javim sve sutra. Mozda cemo vise znat i kaj se s ostalim mrvicama dogada.
Hvala vam..eto ja se sad probudila,morala sam jos spavat😂
Bluegirldraga super…drzim tu najvece 🤞 na svijetu da sve prodje super i da dobro razvije i da se zadrzi🤞
A ti mi probaj ostat opustena i nemoj previse razmisljat..bit ce to dobro sve😘😘😘
Jesi ti krvarila jucer i ako jesi kolko dugo?
Nisam nis krvarila. Tek nesto sitno na papiru. Danas malo vise ide van al mislim da se s utrogestanima cisti sve. Ti krvaris?
Sad sam se malo smirila. Sve je sad na sreci i snazi nasih mrvica. Nadam se da se drze dobro i da znaju kolko ih zelimo. ❤
Haha sve poruke na pola citam. Radim u skoli u boravku. Imam super klince pa mi je lakse odradit cak i kad se ne osjecam dobro. 😁
Nisam nis krvarila. Tek nesto sitno na papiru. Danas malo vise ide van al mislim da se s utrogestanima cisti sve. Ti krvaris?
Sad sam se malo smirila. Sve je sad na sreci i snazi nasih mrvica. Nadam se da se drze dobro i da znaju kolko ih zelimo. ❤
Da,al ne jako...imam dnevi na gacicama. Tak da nije puno...al moze potrajat posto sam ih imala tolko puno..
Da,i meni je sestra rekla da ce progestan izlazit van
Da,al ne jako…imam dnevi na gacicama. Tak da nije puno…al moze potrajat posto sam ih imala tolko puno..
Da,i meni je sestra rekla da ce progestan izlazit van
A vjerujem da treba vremena da se to opet normalizira sve. Ja isto imam dnevni al nije previse ni na njemu. Za koji dan smo ko nove 😉
Da..nadam se da cemo za koji dan vec ponosno u busiki nostit nase mrvice male🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji