Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    26. Listopad 2018. 18:17

Summer bravo za hrabrost :) zenooo koliko je to stanicaaaaaa majke ti. Drzm fige. Javi kakve su.
    Blue meni se to cini ko odlicna odluka!!! Drzim vam fige :)! Javi kako je proslo vracanje. Jesi domeka il radis? 

• nemasekirancije
    26. Listopad 2018. 18:19

swift3

nemasekirancije zasto tamo ne rade pod anestezijom? Pa navodno je to dosta bolno, ne mozes promijeniti bolnicu kad vec znas sto te ceka?

A imam vezu neku tamo..pa bi htjela barem probat. A sad kak ce biti..vidjet cemo. Ako vidim da previse boli micem se od tamo. 
    Blue gdje ti ono radis?

summer4
    26. Listopad 2018. 18:29

nemasekirancije

Summer bravo za hrabrost :) zenooo koliko je to stanicaaaaaa majke ti. Drzm fige. Javi kakve su.
    Blue meni se to cini ko odlicna odluka!!! Drzim vam fige :)! Javi kako je proslo vracanje. Jesi domeka il radis?

Hvala..da,punooo...i sestre su se cudile ih imam🙈
    Sutra cu znat koliko ih valja😊

summer4
    26. Listopad 2018. 18:32

...su se cudile koliko* ih imam..*

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 18:32

nemasekirancije

Odradila sam ujutro. Nije me bolilo i rekla je doktorica da mogu. Rade tak nego da moram opet trazit zamjenu. A klinci su dobri pa nemam previse posla s njima. Danas smo sve samo lagano 😁
    Javim sve sutra. Mozda cemo vise znat i kaj se s ostalim mrvicama dogada.  

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 18:34

summer4

Hvala vam..eto ja se sad probudila,morala sam jos spavat😂
    Bluegirldraga super…drzim tu najvece 🤞 na svijetu da sve prodje super i da dobro razvije i da se zadrzi🤞
    A ti mi probaj ostat opustena i nemoj previse razmisljat..bit ce to dobro sve😘😘😘
    Jesi ti krvarila jucer i ako jesi kolko dugo?

Nisam nis krvarila. Tek nesto sitno na papiru. Danas malo vise ide van al mislim da se s utrogestanima cisti sve. Ti krvaris?
    Sad sam se malo smirila. Sve je sad na sreci i snazi nasih mrvica. Nadam se da se drze dobro i da znaju kolko ih zelimo. ❤

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 18:36

Haha sve poruke na pola citam. Radim u skoli u boravku. Imam super klince pa mi je lakse odradit cak i kad se ne osjecam dobro. 😁

summer4
    26. Listopad 2018. 19:51

Bluegirl

Nisam nis krvarila. Tek nesto sitno na papiru. Danas malo vise ide van al mislim da se s utrogestanima cisti sve. Ti krvaris?
    Sad sam se malo smirila. Sve je sad na sreci i snazi nasih mrvica. Nadam se da se drze dobro i da znaju kolko ih zelimo. ❤

Da,al ne jako...imam dnevi na gacicama. Tak da nije puno...al moze potrajat posto sam ih imala tolko puno..
    Da,i meni je sestra rekla da ce progestan izlazit van

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 20:24

summer4

Bluegirl

Da,al ne jako…imam dnevi na gacicama. Tak da nije puno…al moze potrajat posto sam ih imala tolko puno..
    Da,i meni je sestra rekla da ce progestan izlazit van

A vjerujem da treba vremena da se to opet normalizira sve. Ja isto imam dnevni al nije previse ni na njemu. Za koji dan smo ko nove 😉

summer4
    26. Listopad 2018. 21:31

Da..nadam se da cemo za koji dan vec ponosno u busiki nostit nase mrvice male🤞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.