Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    25. Listopad 2018. 22:04

Bluegirl

Haha Summer4 lezat i odmarat. U kolko sati si na redu? Mene hvala bogu vise nis ne boli. Vise neka neugoda ko da sam ful napuhnuta. Al dobro je. Mislila sam da ce sve to jace bolit kad prestanu ljekovi djelovat.
    Hvala ladyluu88 😘

Haha,tako ce i bit..vec sam muzu rekla da sutra on kuha😂😂😂😋😋😋
    Moram doc ujutro u 8,onda dobijem infuzuju,a punkcija je u 10..
    Super,neka ti je proslo..sutra obavezno javi kad ces na transfer
    Kad si ti bila? I koliko dugo je trajalo?
    Ladyluu88,nemasekirancije,swift3 (nadam se da nisam nikoga zaboravila,ako jesam,vec se ispricavam😂🙈) hvalaaa vaam...😘😘😘

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 06:42

Joj to je tak brzo proslo. Zadnje sam pogledala na mob u 12.10. Za mozda par min su me zvali unutra, slozili sve i zaspala. Kad sam se probudila pogledala sam na mob bilo je 12.40. Znaci stvarno kratko trajalo. Nisam mogla vjerovat. A ful cudan osjecaj zaspat tamo na stolu a probudit se u krevetu s tim da apsolutno nis ne osjetis 😂 cim sam se probudila sam pitala za broj jajnih stanica a anesteziologica me pitala dal me boli i jel znam gdje sam i sve ostalo da provjeri stanje. Stvarno me bilo jaaaaaako strah anestezije al sve je dobro proslo. Stvarno se nadam da ce i tebi tak i da ces nam javit lijepu brojku. 😘😘 

summer4
    26. Listopad 2018. 07:15

Super,ma bitno da je bilo sve oke..eto idem i ja sad za pola sata pa cemo vidjet kako ce bit...ja sam toliko umorna da mislim da cu ja i bez anestezije zaspat😂😂😂
    Javim se onda kasnije 😘😘😘

summer4
    26. Listopad 2018. 12:57

Cure evo mene...sve proslo ok...imala sam 32 js😮😮😮😮😮
    Sutra ujutro ce me zvat pa cu sve tocno znat za dalje kad i i sto...
    Dobila sam progestan 3x2 sve do transfera😘

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 13:29

Ajme summer odlicno! Bas mi je drago da je sve bilo ok. Drzimo fige da i dalje bude sve ok 
    Meni javili da su 3 zametka ok, jedan je malo cudan pa ce ga ostavit do 5.dana da vide kak ce se razvit. I da odlucimo hocemo li sutra raditi transfer ili 5.dan. Postoji sansa da sutra vratimo pa se prestane razvijat unutra, da  se do 5.dana nece vise nista razvit vani pa nece ni bit transfera. Tako da smo mi odlucili jednu mrvicu sutra vratit na sigurno a ostatak drzimo fige da se razvije pa 5.dan smrznemo. U jednom razgovoru je doktica rekla da je neki put bolje vratit unutra da neki imaju vise sanse da se tako razviju nego vani pa smo tako odlucili. Realno, nismo pametni i jaaaaako je teska odluka. Kak god odlucis mozes pogrijesit, a s druge strane moze bit i dobro. Bas mi je tesko i strah me. Samo se nadam da su nam mrvice jake i da ce sve izdrzat.

swift3
    26. Listopad 2018. 13:53

nemasekirancije zasto tamo ne rade pod anestezijom? Pa navodno je to dosta bolno, ne mozes promijeniti bolnicu kad vec znas sto te ceka? 

swift3
    26. Listopad 2018. 13:59

Bluegirl valjda doktori znaju iskustveno vec sto i kako, probaj se opustit ine razmisljat punoo tome. Ne znam koliko vec pokusavate dobiti bebicu ali koliko sam skuzila svi manje vise ju dobiju nekad. Probaj se tak ujesit :) upalit ce kad tad! 
    Summer4 veliki pljesak za toliko stanica! :)

hejbaburibu
    26. Listopad 2018. 15:50

Cure drago mi je da je do sad sve dobro prošlo, da ste zadovoljne i pozitivno uzbuđene. Neka vam se mrve brzo smjeste I lijepo razviju do jednog pravog malog cuda!   💕💕💕💕💕

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Bluegirl
    26. Listopad 2018. 17:36

Hvala. 😘 Drzite fige jaaaako jaaaako za cudo. 

summer4
    26. Listopad 2018. 18:15

Hvala vam..eto ja se sad probudila,morala sam jos spavat😂
    Bluegirl draga super...drzim tu najvece 🤞 na svijetu da sve prodje super i da dobro razvije i da se zadrzi🤞
    A ti mi probaj ostat opustena i nemoj previse razmisljat..bit ce to dobro sve😘😘😘
    Jesi ti krvarila jucer i ako jesi kolko dugo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.