Pitanje..dal zna koja od vas..kad se js zamrznu i onda dok ih ides koristit za sljedeci postupak dal se i onda moraju te sve pike koristit prije ili onda ide samo stoperica u postupku?🤔
Mislim da se ne trebas pikat onda jer pikice samo stimuliraju ovulaciju a ti vec imas jajne stanice. Mozda se nekak pripremas za transfer al ne znam kak
Evo ja prezivjela i punkciju. 6 jajnih stanica su izvadili. Ja presretna ❤ sad mi je malo muka od anestezije al nis strasno. Dobila sam infuziju s ketonalom za bolove. Malo osjetim dok hodam sve zivo dolje al nije strasno. Sutra ce mi mailom javit stanje nakon oplodnje i kad bi trebao bit transfer. Jos sam malo usporena al sve u svemu ok. Vise je bio stres i strah od nepoznatog nego kaj je stvarno strasno. Iako vam svima od srce ne zelim da dodete do ovoga. Summer4 spremna? Sad si ti na redu 😘😉
Mislim da ni stoperica nece ic jer ti vec imas jajne stanice koje se samo.moraju oplodit. Nekak mislim da ces samo morat pocet koristit utrogestane il nesto slicno tome da pripremis maternicu.
Mislim da se ne trebas pikat onda jer pikice samo stimuliraju ovulaciju a ti vec imas jajne stanice. Mozda se nekak pripremas za transfer al ne znam kak
Evo ja prezivjela i punkciju. 6 jajnih stanica su izvadili. Ja presretna ❤ sad mi je malo muka od anestezije al nis strasno. Dobila sam infuziju s ketonalom za bolove. Malo osjetim dok hodam sve zivo dolje al nije strasno. Sutra ce mi mailom javit stanje nakon oplodnje i kad bi trebao bit transfer. Jos sam malo usporena al sve u svemu ok. Vise je bio stres i strah od nepoznatog nego kaj je stvarno strasno. Iako vam svima od srce ne zelim da dodete do ovoga. Summer4spremna? Sad si ti na redu 😘😉
Taman sam usla na forum da te pitam kako je proslo i dal si prezivila? Kad ono ti vec sama napisala🙈
A jesam,spremna sam..straha jos nema💪 samo me jednom onaj val nervoze oblio i to ujutro dok dam se sjetila da je vec sutra petak😂😂
Ok,hvala ti na odgovoru za ovo,i ja si mislim da ne treba pike vise,samo ono sta ide prije i poslije transfera..
Najbolje ti je njih pitat al ja mislim da se neces trebat pikat 😉 hehe brza sam. Stvarno na kraju bude sve ok. Mene najvise strah bilo anestezije. Sad me malo boli. Najbolje mi je dok lezim, cim ustanem osjetim svaki korak. I jos sam malo spavala pa me popustilo skroz od anestezije. Kad prestane bolit bit cu ko nova 😁
Hahahah,pa kakva cu onda ja bit,ja sad svaki korak osjecas,sta cu onda tek sutra 😂😂😂🙈🙈🙈
Haha Summer4 lezat i odmarat. U kolko sati si na redu? Mene hvala bogu vise nis ne boli. Vise neka neugoda ko da sam ful napuhnuta. Al dobro je. Mislila sam da ce sve to jace bolit kad prestanu ljekovi djelovat.
Hvala ladyluu88 😘
Bluegirl svaka cast, odradila si veci dio, sad drzim fige da dalje sve ide svojim putem prema cilju :)
Jos nisam dosla do te faze pa iskreno nisam ni upucena bas u cijeli proces, al zvuci borbeno. Pratit cu dalje sto se odvija pa se mogu pripremit. Frka me tog vadjenja jajnih stanica jer navodno to ne ide po opcu anesteziju u drzavnim bolnicama, ili kako gdje valjda.
Summer4 sretno sutra :)
Bravo blue!!!!! Svaka cast :)! Sad odmaraj. Summer sretno sutra :)! Mene tog vec sad strah posto je na zivo na VV. Swift svugdje osim na Vv je pod anesteziom.
Sortiraj odgovore
Najstariji