Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    22. Listopad 2018. 17:13

Bluegirl

Summer4ja sam tek u 18.10 na uzv. Al neni se sve cini da cemo se ti i ja ful pratiti. Meni ce punkcija bit ili cetvrtak ili petak 🤞

Ahaaaa,nisam znala da popodne ides,nista onda javi obavezno 🤞🤞🤞
    Joooj bas bi bilo fora da idemo isti dan😂😂

Bluegirl
    22. Listopad 2018. 19:49

Doktorica se ne moze odlucit dal bi punkcija bila u cetvrtak ili petak pa nam je rekla da dodemo sutra u 12 da vidi stanje. Jos sam se danas piknula pa cemo onda sutra valjda znat kaj cemo. 4 su jos narasla a jedan je ostao na mjestu. Da bar u ta 4 bude nesto, bar jedna kvalitetna jajna stanica... 😞

summer4
    22. Listopad 2018. 20:56

Bluegirl

Doktorica se ne moze odlucit dal bi punkcija bila u cetvrtak ili petak pa nam je rekla da dodemo sutra u 12 da vidi stanje. Jos sam se danas piknula pa cemo onda sutra valjda znat kaj cemo. 4 su jos narasla a jedan je ostao na mjestu. Da bar u ta 4 bude nesto, bar jedna kvalitetna jajna stanica… 😞

Ok..onda jos sutra javi...
    Ma ocee,ne smijes tako razmisljat...ja sam spremna da mozda kod mene nece bit nista,al opet se nadam da ce bit i da ce uspjet..i tebi ce tako😘😘

Bluegirl
    22. Listopad 2018. 22:20

😘😘
    Ma nadam se i ja da ce bit nesto. U biti se bojim opce rec al se nekak nadam da ce bit i nesto za smrznuti. Trudim se ne razmisljat previse o tome jer me strah da cu se opet jako razocarat. Pokusavam bit realna al ponadam se tu i tamo. 😔

ladyluu88
    22. Listopad 2018. 23:12

Bok curee :) vec vas odavno pratim ali nikad pisati :)
    Da li ima tko d pise o pozitivnim.iskustvima inseem...
    Mi se trenitno pripremamo za taj korak,nakon 2.5god pokusavanja..po nalazima nam.je sve ok..ali necee pa nece..pa iz toga razloga nam.dokotor preporucuje taj korak..sta vi mislite? 

Bluegirl
    23. Listopad 2018. 06:02

Pozdrav 😊 ne zelim te rastuzit ali i nasi nalazi su svi ok pa eto ovaj tjedan idemo na prvi ivf. Naravno to ne znaci da cete i vi tako. Cure su na drugoj temi pisale da su neke frendice njihove uspjele, da su cak i blizance dobile inseminacijom. U svakom slucaju zelim ti puno srece. Nadam se da cete nam vi koje sad krecete u ineminaciju pocet pisat pozitivna iskustva 😁  idete tu u zg ili? Mislim da u svakom slucaju nakon vam je dobra odluka pokusat barem inseminaciju. 

summer4
    23. Listopad 2018. 08:40

Bluegirl

😘😘
    Ma nadam se i ja da ce bit nesto. U biti se bojim opce rec al se nekak nadam da ce bit i nesto za smrznuti. Trudim se ne razmisljat previse o tome jer me strah da cu se opet jako razocarat. Pokusavam bit realna al ponadam se tu i tamo. 😔

Ma bit ce sve oke...e vidis recimo ja opce ne razmisljam tolko daleko..ni sam ni jednom pomislila na zamrzavanje,bitno mi je da bar za sad bude nesto..a za kasnije cemo kasnije😉
    Ja imam drugi problem...sinoc nisam mogla zaspat do neznam kolko sati,mislim da sam tek oko 2 zaspala,a u pola 9 sam vec bila toliko umorna da sam jedva gledala🤔
    Cijelo vrijeme sam se mucila i razmisljala o tim folikulama ope puknut il nece,oce uspjet izdrzat do punkcije il nece..nisam nikako mogla prestat..na kraju neznam kako sam uspjela zaspat...🤔😴😴😴😴😟😟😟

ladyluu88
    23. Listopad 2018. 08:43

Pozz :) hvala na podrsci ❤ koliko vec dugo ste pokusavali?
    Mi smo cekali da vrijeme uradi svoje,vadili po neki nalaz ali sad smo krenuli nesto konkretno pa nam dokt.prvo.to savjetovao ..
    Pokusati cemo u SA jer nam.je to blize a i taj doktor je jako cijenjen.,trenutno sam.na femaru i u cetvrtak idemo vidjeti sta se dogadja :) .jeste vi imali vise pokusaja ili?
    Mi smo mislili 2 puta pa ako ne uspije na ivf...tebi sretno i vjerujem da ce uspijeti,narocito kad nema problema,jer poznajem dosta cura kojima je bilo.uredno i od prve bebac 😍😍😍

P.s.cure koje su uspjele sigurno nisu ovdjeee a trebaju naaaam ;)

Bluegirl
    23. Listopad 2018. 13:04

Ladyluu88 mi smo 2 god pokusavalu od toga god dana bas pratila koji dan je ovulacija ali nis se nije dogodilo. Bili smo na 2 inseminacije i rekli da je to to sad idemo dalje. Hvala, drzi fige u cetvrtak da sve dobro prode. 
    Summer4 u potpunosti te razumijem. Sve bi dala da mogu normalno zaspat navecer bez mozganja, kombiniranja, straha i svega ostalog. Mene je vise strah da nema jajnih stanica. Vec par veceri se s tim mucim. Meni je punkcija u cetvrtak u 12. Danas jos pikica menopura, po noci ide stoperica. Sutra prije spavanja vaginaleta betadine i u cetvrtak akcija. 😥😥😥

swift3
    23. Listopad 2018. 13:36

Ladyluu88, i ja sam friska u svemu tome. Mi smo godinu i pol pokusavali i ciljano i svakako i inda krenuli na pretrage. Nalazi su relativno ok, nema vecih problema. Gdje je to SA? Jesu te slali na pretrage prohodnosti jajovoda? 
    Summer4 i Bluegirl, sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.