Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hejbaburibu
    24. Listopad 2018. 17:00

Teško da će s to dogoditi s obzirom da se HSG radi nakon menstruacije, odnosno između 7. I 9. dana ciklusa... 
    ja sam ga radila i kasnije, 12.dc, ali u tom periodu nisam imala odnose

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Pencil
    24. Listopad 2018. 17:07

Meni je prošla ovulacije, zato pitam

Bluegirl
    24. Listopad 2018. 17:29

Hejbaburibu hvala. Drzi fige sutra i prekosutra 😉
    Pencil ja sam isto to radila nakon m a prije o s tin da nismo smjeli imat odnose prije toga. Mislim da se zato to i radi u tom periodu da se izbjegne mogucnost trudnoce u vrijeme pregleda.

• Pencil
    24. Listopad 2018. 17:52

Bluegirl

Hejbaburibuhvala. Drzi fige sutra i prekosutra 😉
    Pencilja sam isto to radila nakon m a prije o s tin da nismo smjeli imat odnose prije toga. Mislim da se zato to i radi u tom periodu da se izbjegne mogucnost trudnoce u vrijeme pregleda.

Hm ništa mi to nije rečeno, idem sutra a ovulacija je bila jučer 

summer4
    24. Listopad 2018. 18:08

Bluegirl

Pa nemam bas u jajnicima. Vise ko napuhnutost skroz dolje ko kad imam m. Pitala me to i doktorica al stvarno ne osjetim bas nesto previse. Koliko ti imas folikula? Meni ih se oko 5 razvilo. Onaj jedan ne znam dal racuna jer je mrvicu manji od ostalih. I jel tebe strah? Ja sam ful nervozna i bas me jako nekak strah. Znam da me nebi trebalo bit al nemrem se oslobodit toga. I ja nam drzim fige i stvarno se nadam dobrim rezultatima 🤗🤗

Ja imam i u jajnicima i u trbuhu..uzas,osjecam svaki korak..u trbuhu sam puna zraka ko da me neko pupmpa zrakom 😂😂
    Ja ih imam oko 20😮
    Iskreno,nije me jos nista strah posto znam da cu dobit narkozu i spavat pa necu nista osjecat...mozda me sutra primi nervoza,al za sad sam jos skroz smirena💪

• nemasekirancije
    24. Listopad 2018. 18:16

Drzite mi se summer i blue. Sve nam pisite. Ajde bar ce vas uspavat, na Vvu di sam ja ide na zivo lol! Mozete vi toooo :)
    Blue jesam uspjela sam kod svoje. Kaze da mi je to radi decortina i jos sam sklona infekcijama i to ti je to. Al kaze da bi moglo nakon svakog postupka bit tako..samo da na vrijeme dodjem. Cak i za vrijeme postupka mi moze nesto dati. Ja sad eto cekam M pa cu vidjet dal idemo u 11 mj ili 12mj dalje. Ovisno oce se poklapat s MM-ovim putom. A nakon ove ture antibiotika idem na briseve i papu opet.

summer4
    24. Listopad 2018. 18:27

Tnx,sretno i tebi i drzim 🤞🤞 da ti to stvarno cim prije prodje i da m dodje da mozes dalje🤗

ladyluu88
    24. Listopad 2018. 18:57

hejbaburibu

Summer i Bluegirl želim vam puno sreće s punkcijom i čitavim procesom… hrabro i strpljivo dalje i do plusica! 🤞🏻💪🏻
    Nemasekirancije zao mi je sto te snašla ta infekcija pa moraš čekati… mislim da je svakoj od nas bas to najgore😏
    Ladyluu i Swift nadam se da ćemo popraviti statistiku AIH postupka i uspjeti iz prve
    Ja još uvijek brojim dane do m…. vrijeme stoji

Hihih i ja se nadam..:) ja sam taman zavrsila s femarom i sutra idem ja vidim folikule..nemam nikave bolove,mada jos nije vrijeme    ovulacije.jel ima tko iskustva a femarom?

Sretno curama s punkcijom..cekamo vas s naljepsim rezz :)

Bluegirl
    24. Listopad 2018. 20:38

Summer4 zato ti vise i osjecas trbuh. Mojih 5 je nista prema tvojih 20. Lijepa je to brojka 😍 mene strah anestezije. Ne znam zasto. Sad vec jedva cekamda to sve prode da se malo smiri sve to skupa.
    Nemasekirancije super da si uspjela kod svoje. Sad ce se to brzo smirit onda. 
    Pencil, ne znam kaj rec, skuzile smo vec da svako radi po svome. Opce nema pravila. U svakom slucaju drzim fige da sve prode ok. 
    Hvala svima na podrsci. Uz vas je sve to lakse podnjet ❤

Bluegirl
    24. Listopad 2018. 20:41

Ladyluu ja sam pila klomifen i sad injekcije menopura.  Nemam iskustva s femarom ali mislim da su to sve isti ljekovi samo drugi naziv. Nisam ni ja nikad imala nikakve bolove niti ista osjecala dok sam pila samo jedan klomifen dnevno. Tad su mi po 2 folikula narasla velika a to nisam nis osjetila.  Mozda ako i jesam nisam razmisljala da je od toga 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.